Van Mossel Automotive Group: pionier in mobiliteit & klantenzorg 

Van Mossel Automotive Group is het grootste mobiliteitsbedrijf van de Benelux. Met een indrukwekkend netwerk van meer dan 430 vestigingen verspreid over maar liefst 7 landen (België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en het Verenigd Koninkrijk), heeft de groep in haar 75-jarige bestaan een pionierspositie veroverd op de automotive markt.

Meer dan 6.600 gepassioneerde medewerkers zetten zich dagelijks in om het motto ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ waar te maken met een diep respect voor de kernwaarden die het bedrijf omarmt, zoals gastheerschap en resultaatgerichtheid.

Complete ontzorging van de klant

Als dé officiële distributeur van maar liefst 32 automerken in België, onderscheidt Van Mossel zich door haar alles-onder-één-dak benadering. De groep gaat voor de totale ontzorging van haar klanten, met een uitgebreid dienstenpakket dat elke mobiliteitsbehoefte vervult. Van de aankoop van een auto en flexibele financieringsmogelijkheden tot uitgebreide verzekeringen en aantrekkelijke leaseopties, Van Mossel biedt alles wat de klant nodig heeft. Bovendien kan men vertrouwen op diverse aftersales-diensten, waaronder professioneel onderhoud, vakkundige herstellingen en carrosserie.

Van Mossel JLR: expertise en unieke ervaringen

Van Mossel is de trotse vertegenwoordiger van twee premium merken, Jaguar en Land Rover, met vestigingen in Leuven en Mechelen. Koen Claesen, de CEO van Van Mossel Belux, benadrukt: “Ons team beschikt over alle expertise om onze klanten deskundig advies te bieden.” Naast persoonlijke begeleiding garandeert Van Mossel JLR eersteklas service en onvergetelijke ervaringen. Zo worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de exclusieve Luxury Talks. Hierbij worden hedendaagse onderwerpen besproken in een luxueuze setting. En dat is niet alles – Van Mossel Jaguar Land Rover organiseerde ook een Ladies Night, waar vrouwen de boeiende wereld van auto’s en persoonlijke verzorging verkenden via inspirerende workshops, zoals cocktails maken en een cursus ‘Wat te doen bij pech?’.
Van Mossel Automotive Group blijft niet alleen vooroplopen in mobiliteit, maar zet zich ook in voor klantgerichte dienstverlening en innovatieve ervaringen, waarmee het bedrijf een nieuwe standaard zet in de automotive sector.

Wilt u ook deelnemen aan deze exclusieve events, schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis niets!