Stijlvolle make-over voor stoere Defender

Dankzij de ontwikkeling van een speciale lijn accessoires bezorgt de befaamde Britse tuner Overfinch een van dé absolute Land Rover klassiekers een geheel nieuwe uitstraling. Zowel interieur als exterieur van de Defender ondergaan een spectaculaire metamorfose met de nadruk op klasse en uitstraling.

Hoewel de Defender na de make-over nog steeds zijn robuuste uiterlijk behoudt, heeft Overfinch ervoor gezorgd dat de aanblik toch anders oogt door onder meer het monteren van LED dagrijverlichting, Overfinch Branding vooraan en achteraan en het plaatsen van een speciale grille en lampomlijsting. Ook het omzetten van verschillende standaard onderdelen in de carrosseriekleur maakt deel uit van het pakket.

Aan de binnenzijde is de ingreep een stuk drastischer met bijzonder veel oog voor detail. Overfinch koppelt comfort aan stijl en klasse met een volledige of gedeeltelijke bekleding in hoogwaardig leder van bijvoorbeeld standaard of sportzetels of deurpanelen. Ook het dashboard en de transmissietunnel krijgen op die manier een nieuwe look. Voeg daar het Overfinch lederen sportstuurwiel, hoogwaardige vloermatten, een SVX pookknop en roestvrijstalen omlijstingen aan toe en dé LR klassieker ziet er plots helemaal anders uit…

Voor meer informatie, neem contact op met Land Rover Oostende (Leon) of Land Rover Charleroi (Julien).

www.overfinch.com