Qatar Airways Holidays introduceert reispakketten voor het Formule 1® seizoen 2024 

De uitgebreide reispakketten bieden fans de mogelijkheid om te reizen vanuit meer dan 40 landen in de GCC, APAC, Europa en Amerika.

21/02/2024 – Qatar Airways, de Globale Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van de F1®, in samenwerking met Qatar Airways Holidays, kondigde vandaag de lancering aan van zijn reispakketten voor het aankomende FIA Formule 1 Wereldkampioenschap™. De reispakketten stellen fans die reizen vanuit meer dan 40 landen in staat om van dichtbij de actie en unieke ervaringen te beleven. 

Van het begin tot het einde van hun reis zijn de pakketten ontworpen zodat fans kunnen genieten van een naadloos motorsport Extravaganza, inclusief retourvluchten, hotelaccommodatie, F1® Paddock Club of tribune tickets, en retour luchthaventransfers voor alle wereldwijde races (behalve Qatar). Pakketten zijn te koop op: qatarairways.com/f1. 

Steven Reynolds, Senior Vice President van Qatar Airways Holidays, zei: “We zijn verheugd om opnieuw onze F1 reispakketten aan te bieden aan motorsportliefhebbers over de hele wereld, waarbij we onze passagiers een ongeëvenaarde ervaring bieden om de adrenaline-aangedreven opwinding van de F1 te beleven. We hebben hard gewerkt om deze betaalbare pakketten te creëren die onverslaanbare waarde bieden en kijken ernaar uit om fans te helpen reizen naar races wereldwijd, voor wat belooft weer een blockbuster F1-kalender te worden.” 

Vergelijkbaar met de voorgaande pakketten, bevatten de fan pakketten van dit jaar een scala aan flexibele en concurrerend geprijsde opties voor geselecteerde F1® 2024 racebestemmingen. Dit jaar worden fans ook aangemoedigd om begeleide circuitrondleidingen, pit lane walks en meer te ervaren met de F1® Paddock Club™-pakketten, met kortingen tot 20 procent op wereldwijde racepakketten. Een van de beste plekken om de actie te bewonderen is de Paddock Club™, het toppunt van F1® gastvrijheid waar je kan genieten van culinaire hoogstandjes en heerlijke drankjes.  Bovendien kunnen leden van Qatar Airways Privilege Club Avios en Qpoints reispakketten verzamelen en beloningen ophalen om te gebruiken voor toekomstige reizen en ervaringen. Leden kunnen ook hun pakket aanschaffen met Cash + Avios. 

Naarmate het raceseizoen ten einde loopt, vindt de FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX 2024 plaats in Doha van 29 november tot 1 december 2024. Pakketten kunnen geboekt worden op: qatarairways.com/f1

Om zijn toewijding aan de groei van de motorsport wereldwijd en met name in Qatar te benadrukken, zal de luchtvaartmaatschappij Qatar Airways de titelpartner zijn van vier races dit jaar, waaronder de FORMULA 1 QATAR AIRWAYS AUSTRIAN GRAND PRIX 2024, FORMULA 1 QATAR AIRWAYS BRITISH GRAND PRIX 2024, FORMULA 1 QATAR AIRWAYS AZERBAIJAN GRAND PRIX 2024, en de FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX 2024.