MSC Cruises biedt een ongeëvenaarde keuze aan routes naar de Caraïben voor zomer 2024 en winter 2024/2025

  • Vier schepen zullen deze zomer 2024 vanuit Miami, New York en Port Canaveral (Orlando) verschillende routes naar het Caribisch gebied aanbieden
  • Zes schepen varen deze winter 2024/2025 naar het Caribisch gebied met gevarieerde routes vanuit Miami, Port Canaveral, New York en Martinique

Genève, Zwitserland – 2 mei 2024 – MSC Cruises biedt een uitgebreid aanbod van zomer 2024 en winter 2024/2025 afvaarten naar het Caribisch gebied, met een ongelooflijke keuze aan schepen en boeiende routes naar enkele van de meest begeerde bestemmingen in de regio, waaronder de Bahama’s, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Kaaimaneilanden, Martinique, Mexico en nog veel meer.

Het Caribisch gebied is het hele jaar door een populaire bestemming, bekend om zijn witte zandstranden, kristalhelder water, prachtige landschappen en charmante kuststeden vol rijke cultuur en historische bezienswaardigheden. Of gasten nu op zoek zijn naar het ultieme zomeravontuur of naar de warmte van de Caribische zon in de winter, deze gevarieerde routes bieden unieke ervaringen voor elk type reiziger.

Tijdens het cruisen op de door hen gekozen routes kunnen gasten genieten van een waaier aan onvergetelijke ervaringen aan boord, waaronder internationale gastronomische diners, entertainment van wereldklasse, bekroonde activiteiten voor gezinnen, luxe spa- en fitnesscentra en stijlvolle accommodatie om aan de behoeften van iedereen te voldoen. Aan wal kunnen gasten ook profiteren van MSC Cruises’ uitgebreide aanbod van leuke activiteiten en excursies voor gasten van alle leeftijden om elke bestemming ten volle te verkennen.

ZOMER 2024 AFVAARTEN

Voor gasten die deze zomer willen ontspannen in het zonovergoten Caribisch gebied, bieden vier schepen adembenemende reizen, variërend van drie tot zeven nachten vanuit Miami, New York en Orlando.

Twee schepen bieden afvaarten vanuit PortMiami:

  • MSC Magnifica met 3 tot 7 nachten naar onder andere Key West (Florida), Costa Maya en Cozumel (Mexico), Isla de Roatan (Honduras), Belize City (Belize), Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s).
  • Ondertussen biedt MSC Seascape afvaarten van 7 nachten, waarbij bestemmingen als San Juan (Puerto Rico), George Town (Kaaimaneilanden), Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Ocho Rios (Jamaica), Cozumel (Mexico) en Ocean Cay MSC Marine Reserve worden aangedaan.
MSC Seascape
MSC Seascape

MSC Meraviglia vertrekt vanuit het iconische New York, met routes van 7 nachten inclusief aanloophavens in Port Canaveral, Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve.

MSC Seashore biedt ook de kans om de gewaardeerde juweeltjes van het Caribisch gebied te bezoeken met 3 tot 7 nachten vanuit Port Canaveral naar bestemmingen als Nassau, Ocean Cay MSC Marine Reserve, Costa Maya en Cozumel.

WINTER 2024/2025 AFVAARTEN

Voor zonneliefhebbers op zoek naar een winterescapade bieden zes schepen onvergetelijke routes van 3 tot 10 nachten vanuit Miami, New York en Orlando en Martinique.

Drie schepen bieden afvaarten vanuit PortMiami:

  • MSC Divina biedt 3 tot 4 nachten op de Bahama’s met een bezoek aan Nassau en Ocean Cay MSC Marine Reserve. Haar langere afvaarten bieden routes van 10 nachten, waaronder naar Aruba, Curaçao en de Dominicaanse Republiek.
  • MSC Seascape biedt cruises van zeven nachten naar de Oost-Caribische eilanden, waaronder de Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Ocean Cay MSC Marine Reserve, en naar de West-Caribische eilanden, waaronder Jamaica, Caymaneilanden, Mexico en Ocean Cay MSC Marine Reserve.
  • Tot slot biedt MSC Seaside boeiende cruises van 7 nachten, afwisselend in het oostelijk Caribisch gebied met de Bahama’s, Puerto Rico en de Dominicaanse Republiek en de westelijke Caribbean met Mexico, Honduras of Belize, en de Bahama’s routes inclusief Ocean Cay MSC Marine Reserve.

MSC Meraviglia heeft haar thuishaven in de wereldberoemde stad New York, met routes van 7 nachten inclusief een bezoek aan Orlando, Nassau, de Bahama’s en Ocean Cay MSC Marine Reserve. Ze biedt ook routes van 10 tot 11 nachten met bezoeken aan Puerto Rico, de Dominicaanse Republiek en Sint Maarten.

MSC Meraviglia
MSC Meraviglia

Vanuit Port Canaveral biedt MSC Seashore routes van 3 tot 7 nachten met aanloophavens in Costa Maya, Cozumel, Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau.

MSC Virtuosa biedt afvaarten van 7 nachten vanuit Fort de France (Martinique) naar bestemmingen als Philipsburg (Sint Maarten), St. John’s (Antigua), Pointe-a-Pitre (Guadeloupe) en Bridgetown (Barbados).

MSC Virtuosa
MSC Virtuosa

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE

De vier schepen die in de zomer van 2024 in het Caribisch gebied varen en de vijf schepen die in de winter van 2024/2025 varen, zullen Ocean Cay MSC Marine Reserve bezoeken, het prachtige privé-eiland van MSC Cruises op de Bahama’s, gewijd aan het herstel van de mariene bronnen en het behoud van de oceaanfauna.

Met meer dan twee mijl van ongerepte zand over acht wereldklasse stranden, nodigt dit tropische paradijs gasten uit om de natuurlijke schoonheid van het eiland en de levendige geest van de Bahama’s te ontdekken, met tal van gebieden om te genieten van de zon en eindeloze activiteiten op het eiland, terwijl u wordt omringd door adembenemende vergezichten van kristalblauw water. Het eiland is ook de thuisbasis van het Super Coral Programme van de MSC Foundation, dat tot doel heeft de koraalriffen van het eiland te helpen herstellen en bij te dragen aan kennis over natuurbehoud en initiatieven wereldwijd.

In het komende jaar zal MSC Cruises het eiland verder optimaliseren door nieuwe voorzieningen en ervaringen toe te voegen die de toekomstige groeiplannen van het eiland ondersteunen. Deze nieuwe upgrades omvatten uitgebreide excursiecentra ter ondersteuning van een breed scala aan watersportactiviteiten en eilandtours, evenals extra eet- en drinkgelegenheden, waaronder een tweede eetzaal en grotere bars. Daarnaast kunnen gasten uitkijken naar verbeterde zwemgebieden, waaronder een nieuwe kinderlagune, naast upgrades aan de al geliefde hoofdlagune. Onze MSC Yacht Club gasten zullen ook kunnen genieten van de uitgebreide Ocean House bar en restaurant.

Ocean Cay MSC Marine Reserve
Ocean Cay MSC Marine Reserve

MSC YACHT CLUB

Voor gasten die op zoek zijn naar de ultieme luxe cruise-ervaring zal de MSC Yacht Club dit zomer- en winterseizoen op bijna alle schepen in het Caribisch gebied te vinden zijn. Het “schip in een schip” concept biedt een exclusief vakantie toevluchtsoord aan boord met een groot aantal privileges en gepersonaliseerde diensten op maat van elke individuele gast. Met 24/24u butler- en conciërgeservice, een scala aan luxe suite-opties, privéfaciliteiten waaronder een eigen zwembad en zonnedek, een high-end restaurant, stijlvolle lounge en toegang tot alle recreatiemogelijkheden die op het grotere schip worden aangeboden, zorgt de MSC Yacht Club ervoor dat gasten zich volledig verwend en ontspannen voelen tijdens hun verblijf.

BINNENKORT… HET GLOEDNIEUWE SCHIP MSC WORLD AMERICA

MSC World America, het nieuwste vlaggenschip van MSC Cruises, zal een nieuwe wereld van cruisen naar de Amerikaanse kusten brengen wanneer ze in april 2025 in de vaart komt. Tijdens haar inaugurele zomerseizoen vaart ze vanaf de nieuwe terminal van MSC Cruises in PortMiami en biedt afwisselend zeven nachten in het oosten en westen van het Caribisch gebied met stops in Puerto Plata, San Juan, Costa Maya, Cozumel, Isla de Roatan en Ocean Cay MSC Marine Reserve.

MSC World America is het tweede van de baanbrekende World Class schepen van MSC Cruises en is speciaal afgestemd op Noord-Amerika, met spannende nieuwe locaties en concepten die Europees design naadloos laten samensmelten met Amerikaans comfort, wat gasten zeker een onvergetelijke cruise-ervaring zal bezorgen.

Het nieuwe schip biedt aan boord zeven verschillende zones, elk met zijn eigen sfeer, faciliteiten en ervaringen, zodat gasten van alle leeftijden hun eigen vakantieavontuur kunnen kiezen en het meeste uit hun tijd aan boord kunnen halen. Gasten krijgen ook een eerste blik op de hypermoderne Cliffhanger, de enige schommelbaan over zee, die exclusief aan boord van MSC World America zal debuteren.

Voor meer informatie over deze routes : MSC World America.


Over MSC Cruises

MSC Cruises, met het hoofdkantoor in Genève, Zwitserland, is ’s werelds op twee na grootste cruisemaatschappij en marktleider in Europa, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika, met een sterke en groeiende aanwezigheid in Noord-Amerika en het Verre Oosten.

De vloot van MSC Cruises bestaat uit 22 moderne schepen met drie nieuwe schepen die in 2025, 2026 en 2027 worden gelanceerd.

Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen over de hele wereld, biedt cruises aan op vijf continenten, doet meer dan 300 bestemmingen aan en verwelkomt meer dan 180 verschillende nationaliteiten aan boord.

MSC Cruises is vastbesloten om de uitstoot van broeikasgassen voor haar maritieme activiteiten tegen 2050 tot netto nul te herleiden.

Voor meer informatie over MSC Cruises, klik hier.