Land Rover viert 75ste verjaardag van de Defender met Lego

En voor deze speciale gelegenheid kan je jezelf een verjaardagscadeau kopen in de vorm van een bouwdoos. De bestellingen worden begin april geopend.

Welke autoliefhebber heeft nog nooit gedroomd om een Defender in de garage te hebben? Dat wordt binnenkort mogelijk voor een fractie van de prijs van het werkelijke model, dankzij deze miniatuurversie uit Legoblokjes ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de iconische offroader. Begin april opent Lego de bestellingen voor deze Land Rover Defender 90, die in zijn Icons Classic-catalogus wordt opgenomen.

Twee voor de prijs van één

De bouwdoos omvat 2.336 steentjes en kost een flinke 239,99 euro. Lego heeft er echter twee voor de prijs van een van gemaakt: je kan de Defender opbouwen als straatversie, of als een volledig uitgeruste variant met allerlei avontuurlijke accessoires. Dat gaat dan over een dakrek, een snorkel, een lier, beschermbalken, een gereedschapskoffer, tractieplaten om door modder en zand te kunnen rijden, enzovoort.

Weet ook dat deze Defender uit Legoblokjes uitgerust is met een werkende besturing én ophanging, en een interieur dat enkele details overneemt van de grote klassieke Defender.

Bron: vroom.be