La Manga Club betovert met luxueuze verblijven, gastronomie, internationale golfbanen en een sublieme wellness

La Manga Club, het prestigieuze luxeresort gelegen aan de prachtige Costa Calida in het warme Spanje, blijft gasten verrassen met zijn brede aanbod aan activiteiten. Het uitgestrekte landschap van 560 hectare maakt van deze locatie een iconische bestemming met een meeslepende ervaring voor reizigers op zoek naar luxe, ontspanning en verfijning. Van wereldklasse accommodaties tot voortreffelijke gastronomische ervaringen, internationale golfbanen en zalige wellnessfaciliteiten, zet La Manga Club de standaard voor excellentie in gastvrijheid. 

Golf en andere sporten ​

Voor sportliefhebbers biedt La Manga Club de ideale setting voor diverse sportieve activiteiten. Golfliefhebbers kunnen zich onderdompelen in de opwinding van drie internationaal gerenommeerde 18-holes golfbanen, elk met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee en het natuurpark Calblanque. Of je nu een ervaren professional bent of een beginner, de aantrekkingskracht van deze zorgvuldig ontworpen banen belooft een onvergetelijke golfervaring. 
Daarnaast voldoet het ultramoderne sportcentrum van het resort, The Racquets Club, aan de behoeften van tennissers van alle niveaus, met professionele coaching beschikbaar via de Tennis Academy. Gasten kunnen ook ontspanning vinden in de goed uitgeruste sportschoolfaciliteiten en de Padel Academy, waardoor er voor iedereen iets te beleven valt te midden van de prachtige omgeving van La Manga Club. ​

Wellness en Grand Hyatt ​

Wie op zoek is naar rust en verjonging, laat zich verrassen door het gerenoveerde Grand Hyatt La Manga Club Hotel Golf & Spa. Dit luxueuze en gerenommeerde hotel is een oase van sereniteit waar gasten kunnen genieten van een wereld van ontspanning dankzij het spacentrum. Hier vind je zalige behandelingen, een modern zwembad, sauna en stoombad. Of je nu verlangt naar een rustgevende massage of naar een momentje voor jezelf, de deskundige therapeuten van de spa staan klaar om jou te ontvangen. Ze bieden een toevluchtsoord van welzijn te midden van de prachtige omgeving van het resort. ​

Gastronomie ​

Bij La Manga Club worden culinaire liefhebbers in de watten gelegd met een uitgebreide selectie van 15 diverse restaurants en bars. Hier wacht een symfonie van smaken, van mediterrane delicatessen met verrukkelijke visgerechten tot de verleidelijke aroma’s van de Italiaanse keuken bij Don Luigi Trattoria. Voor degenen die een verfijnde gastronomische ervaring zoeken, biedt Amapola Gastronomic een scala aan heerlijke, smaakvolle gerechten.  
Met zo’n diversiteit aan culinaire verrassingen kunnen gasten een gastronomische reis beginnen als geen ander, en genieten van de beste keuken te midden van het pittoreske landschap. 

Luxueuze zonnige gezinsverblijven Las Orquídeas en Las Acacias ​

Stap in de wereld van luxe en exclusiviteit met de luxueuze tweede verblijven van La Manga Club: Las Orquídeas en Las Acacias. Gelegen in het hart van het resort, bieden deze prachtige accommodaties het hoogtepunt van verfijnd wonen, waardoor ze een toevluchtsoord vormen voor veeleisende reizigers die streven naar ultiem comfort en gemak. 
Las Acacias, met de moderne witte villa’s, is strategisch ontworpen om families en vrienden onderdak te bieden en zorgt voor een harmonieuze mix van binnen- en buitenleven. Ruime tuinen, overdekte terrassen en privézwembaden beloven een levensstijl van ongeëvenaarde luxe. Ondertussen biedt Las Orquídeas een collectie van 42 prachtige appartementen met twee of drie slaapkamers, ideaal voor wie op zoek is naar een eigentijdse investeringsmogelijkheid. Met toegang tot een breed scala aan resortvoorzieningen, waaronder golf, tennis, wellnessfaciliteiten en vijfsterrenhoteldiensten, worden bewoners van Las Orquídeas en Las Acacias getrakteerd op een levensstijl van ongeëvenaarde luxe en gemak. 

Voordelen eigenaars verhuur tweede verblijven  ​

In een recente ontwikkeling heeft La Manga Club een nieuw systeem geïntroduceerd voor het exclusieve Las Orquideas project, beheerd door Resort Sales & Management, waarmee eigenaars van een luxueuze Las Orquideas appartement moeiteloos hun eigendommen kunnen verhuren. Dit gestroomlijnde proces biedt niet alleen gemak, maar garandeert eigenaars ook een jaarlijks huurinkomen van minimum €18.000 netto. Met uitgebreide vastgoedbeheerdiensten, strategische samenwerkingen met vakantieaanbieders en een vast maandelijks inkomen ongeacht de verhuurbezetting, onderstreept dit initiatief de toewijding van La Manga Club om ongeëvenaarde waarde en service te bieden aan haar gewaardeerde cliënteel. 


Over La Manga Club

La Manga Club is een exclusief vakantie-, sport- en lifestyle resort, gelegen op 15 minuten van Cartagena, in de regio Murcia, met een oppervlakte van 560 hectare, drie keer de grootte van het Vorstendom Monaco. Gelegen in een bevoorrechte omgeving, naast het Calblanque Regionaal Park en de Middellandse Zee, geniet het resort van een bevoorrecht klimaat, veiligheid en privacy.

Dankzij een breed aanbod diverse en luxe faciliteiten, is La Manga Club de ideale uitvalsbasis voor wie op zoek is naar een warm nestje onder de Spaanse zon. Zo gingen in mei 2023 de deuren open van de gloednieuwe vijfsterren Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa. De internationale speler Grand Hyatt koos La Manga Club voor de eerste vestiging van het luxueuze hotel in Spanje. Binnen het Grand Hyatt Hotel bevindt zich ook de volledig gerenoveerde luxe spa met wellness behandelingen, een stoombad, sauna, zwembad en veel meer. De sportclub The Raquets Club onderging ook een make-over en is een absolute favoriet bij de sportliefhebbers met 28 tennisbanen waarvan 20 gravelbanen, 7 padel banen en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Voetbalfans vinden hun trekken bij één van de 8 voetbalvelden van FIFA-formaat (inclusief de 3 velden op de thuisbasis van FC Cartegena).

Met meer dan 2.200 luxe tweede verblijf woningen, vormt La Manga Club resort een veilige thuisoord voor heel wat mensen. La Manga Club Properties heeft een reeks exclusieve projecten waaronder de moderne villa’s van Las Acacias en de luxe appartementen Las Orquideas. Het project Las Acacias omvat 29 aparte bouwgronden voor luxueuze vrijstaande nieuwbouwvilla’s met oppervlaktes die variëren van 500m² tot 746m². Eigenaars kunnen opteren voor de volledige realisatie door La Manga Club Properties op maat gemaakt volgens hun wensen en met alle nodige comfort en hoogwaardige afwerking. De villa’s kunnen gebouwd worden met 2, 3 of 4 slaapkamers met een eigen terras, een mooi aangelegde tuin, een privé zwembad en een spectaculair uitzicht op de zee.

Op vijf minuten wandelafstand van alle voorzieningen ligt Las Orquídeas. La Manga Club Properties stelt met dit project  42 exclusieve twee- en drie slaapkamer appartementen voor, ideaal voor wie op zoek is naar een permanente thuis of een interessante investering. De lichtrijke appartementen zijn voorzien van de nieuwste comfort met elk een eigen opbergruimte. De eigenaars genieten van een mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin, een gedeeld zwembad en een zwembad speciaal voor kinderen. De appartementen op het gelijkvloers hebben een tuin en sommigen een kelder voor extra opbergruimte terwijl de penthouses voorzien zijn van een zonnebank, een terras en soms zelfs met zicht op zee!

​Meer informatie over La Manga Club Properties: 
https://www.propertieslamangaclub.com/en

​Prijzen:

  • Las Orquídeas: de appartementen zijn beschikbaar met 2 slaapkamers vanaf € 365.000 en  3 slaapkamers vanaf € 355.000
  • Las Acacias: de bouwgronden zijn beschikbaar vanaf € 195.500 tot € 242.000 met percelen van 501m² tot 746m². Prijs voor een tweeslaapkamer villa, vanaf € 565.000.