La Butte Aux Bois is één van de finalisten van ‘INDEPENDENT HOTEL OF THE YEAR’

In het hart van een bos in België is dit 5-sterren superior hotel een oase van luxe, kristallen en dinosaurussen. Op maat gemaakte suites met gerenommeerde decorateurs zoals Gert Voorjans en het iconische Italiaanse modemerk Missoni zorgen voor een onuitwisbare artistieke touch. De Moonlight Suite biedt een adembenemende ervaring, met echte maanmeteorieten geïntegreerd in het 9 meter hoge plafond, waardoor gasten een hemelse ervaring beleven zoals geen ander.

Voor wie op zoek is naar ontspanning en verjonging biedt het Shiseido Institute een sereen toevluchtsoord waar rust en welzijn harmoniëren. Culinaire hoogstandjes wachten op gasten in Bistrôt Le Ciel, waar Frans-Belgische bistrogerechten met wereldwijde invloeden de smaakpapillen prikkelen, terwijl het 2-sterren Michelin-restaurant Ralf Berendsen een buitengewone gastronomische reis biedt.

Het natuurhistorisch geïnspireerde hotel heeft een collectie zeldzame voorwerpen, vintage meubilair, mineralen, kristallen, edelstenen en zelfs echte dinosaurussen. Ontdek de geheimen van het 400 vierkante meter grote maanlandschap, waar een ruimteschip en zeldzame meteorieten van de maan en Mars op je wachten.

Educatie ontmoet entertainment met hun eigen verhalenvertellers, die klaar staan om de geschiedenis van hun unieke collecties tot leven te brengen.

Dompel jezelf onder in een wereld van ongeëvenaarde luxe en ontdekking in dit magische hotel.