Jaguar Land Rover en BNP Paribas lanceren nieuwe financieringsdiensten voor mobiliteit in Europa

Antwerpen, 20 januari 2023: Jaguar Land Rover en BNP Paribas introduceren een reeks nieuwe financieringsdiensten rondom mobiliteit. Deze diensten zijn onderdeel van een strategisch partnerschap en worden aangeboden in negen Europese landen. De samenwerking markeert de eerste fase van een transformatieplan om de financiële diensten voor klanten van de merken Range Rover, Defender, Discovery en Jaguar opnieuw vorm te geven.

Jaguar Land Rover en BNP Paribas werken sinds februari 2022 samen aan de ontwikkeling van een compleet geïntegreerd en innovatief financieringsaanbod. Het gaat daarbij om alle vormen van financiering voor mobiliteit. De aanpak beoogt een naadloze end-to-end connectivity en maakt gepersonaliseerde en op luxe gerichte belevingen van website tot showroom gemakkelijker. Klanten van Jaguar Land Rover krijgen nu toegang tot een uitgebreid pakket concurrerende financieringsoplossingen, verzekeringen en diensten. Daarnaast wordt dealerfinanciering aangeboden.

Het aanbod voor klanten omvat producten zoals traditionele leningen, lease-to-purchase, long term lease, ‘buy now, pay later’, verzekeringen en diensten. BNP Paribas bouwt voort op al zijn activiteiten op het gebied van mobiliteitsproducten en -diensten, ondersteund door zijn afdeling Corporate and Institutional Banking. BNP Paribas Personal Finance ondersteunt de verstrekking van dealerfinanciering, retailkredieten en financial leasing. Arval levert lease- en wagenparkbeheer. Floa biedt ‘buy now, pay later’-diensten en BNP Paribas Cardif biedt verzekeringsproducten en -diensten aan.

François Dossa, Executive Director, Strategy & Sustainability bij Jaguar Land Rover, verklaarde: “We hebben een visie op de levering van moderne luxeproducten en -diensten voor onze klanten. De huidige lancering op negen markten met onze strategische Europese partner BNP Paribas is een spannende eerste fase in de heruitvinding van de mobiliteitsfinanciering om een moderne en luxueuze financiële service-ervaring voor onze klanten te creëren.”

Thierry Laborde, Chief Operating Officer van BNP Paribas voegde eraan toe: “Dit langetermijnpartnerschap met Jaguar Land Rover is het resultaat van onze succesvolle samenwerking in complementaire expertisegebieden, die duurzaamheid en innovatie centraal stelt in de ondernemingen om klanten en retailers beter van dienst te zijn. Door voort te bouwen op de efficiëntie van zijn One Bank-model, zet BNP Paribas zich volledig in om een echt geïntegreerde dienst uit te bouwen die alle behoeften inzake mobiliteitsfinanciering dekt op negen strategische markten in Europa.”

Jaguar
Facebook
Instagram
Youtube

Land Rover
Facebook
Instagram
Youtube