Investeer in uw toekomst, zet uw geld op The Banks

De vraag naar kwalitatieve, betaalbare appartementen in Brussel is bijzonder groot. Toch blijft het aanbod heel beperkt. The Banks – een project van Skyline Europe en Triple Living – lanceert nu de eerste nieuwbouwappartementen op een meerwaardelocatie aan Tour & Taxis.

STERKE HUURMARKT VOOR EXPATS EN PROFESSIONALS
Elk jaar trekt onze hoofdstad meer en meer expats en hoogopgeleide high potentials aan. Die zullen ook moeiteloos hun weg vinden naar The Banks. Is het niet omwille van de bruisende, groene buurt en de ruime en kwaliteitsvolle appartementen, dan wel om de bereikbaarheid en de uitstekende centrale ligging nabij Tour & Taxis, Dansaert en de Noordwijk.

REKEN OP ONZE ERVAREN VERHUURSERVICE
Meer dan twintig jaar ervaring als de onbetwiste nummer één voor expats, een uitgebreid bedrijvennetwerk en meer dan 1.000 appartementen in beheer: de verhuurspecialisten van Skyline Renting Services kennen de Brusselse huurmarkt als geen ander.

OPKOMENDE BUURT MET ENORM POTENTIEEL
The Banks ligt in de up-and-coming kanaalzone, naast Tour & Taxis, vlakbij Centre Pompidou en langs de kade waar het toekomstige Becopark komt. De buurt onderging de jongste jaren een ware metamorfose en transformeerde tot groene en levendige Brusselse trekpleister. Deze wijk kenmerkt zich ook door een uitstekende bereikbaarheid en kreeg met de Suzan Danielbrug – voor fietsers, voetgangers en openbaar vervoer – een snelle verbinding met de Noordwijk en het Noordstation.

Laat uw gegevens achter of bel ons: 02/342.09.09