Hifiweek 21 mei tot 25 mei

Herontdek de muziek! We presenteren een aantal nieuwe producten die je beleving van muziek naar een hoger niveau zullen tillen. Enkele highlights zie je hieronder. We nodigen je graag uit voor vrijblijvende luistersessies, een lekker kopje koffie en een leuke babbel. Profiteer tijdens deze week van uitzonderlijke acties en promoties.

B&W 700 Serie Signature

De 700 Serie brengt geluid van studiokwaliteit bij u in huis. 700 Serie Signature bouwt voort op een uitzonderlijk erfgoed, met geoptimaliseerde technologieën en unieke, luxueuze afwerkingen voor prestaties en elegantie die de maatstaf voor wat het beste is verleggen. Verkrijgbaar in Midnight Blue en Datuk Gloss houtfineer.

Montaudio

Een goed klinkende audio-installatie is de som van een aantal goed presterende – high fidelity – toestellen en accessoires. Met Montaudio hebben we een prachtige gamma accessoires in huis gehaald. Deze kabels en regelbare ontkoppelingsvoetjes brengen uw installatie gegarandeerd naar een hoger niveau!

Michi X5 Series 2

Deze krachtpatser van Michi werd recent vernieuwd. Eén van de verbeteringen is het gebruik van een nieuwe achtkanaals digitaal-naar-analoog convertor van Sabre. Het resultaat van deze aanpassing is simpelweg spectaculair. En als dit je niet kan overtuigen doet zijn souplesse of strak uiterlijk dit zeker en vast.

MartinLogan Foundation en Motion speakers

Truth in Sound. Dat is de essentie van MartinLogan. Zeg maar: hun leidende filosofie. De missie van het audiobedrijf is om unieke en verbazingwekkende technologie te gebruiken om de meest complexe muziekpassages zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven. Overeenkomstig met het origineel, zodat de boodschap van de uitvoerder kraakhelder wordt overgebracht. Als je adembenemende, levensechte audioprecisie belangrijk is voor je, moet je naar eigen zeggen MartinLogan zeker ontdekken.