Een nieuwe dimensie van luxe met de Prime Collection van August

August introduceert met trots de Prime Collection, een selectie exclusieve vakantiehuizen op adembenemende locaties in heel Europa. Als pionier in het Europese mede-eigendomsmodel belooft August een zorgeloze vakantie-ervaring waarbij alles wordt verzorgd, waarbij mede-eigenaars eigenaar worden van een portfolio bestaande uit vier prachtige vakantiehuizen. De Prime Collection biedt een ongeëvenaarde standaard van luxe en comfort, gelegen in de meest dromerige Europese vakantiebestemmingen en biedt unieke verhoogde servicenormen voor de eigenaars. Van het romantische Toscaanse platteland tot de zonovergoten kusten van Mallorca, de betoverende Provençaalse dorpjes tot de majestueuze bergpieken van de Franse Alpen, de Prime Collection omvat een scala aan boeiende bestemmingen doordrenkt van charme, avontuur en verfijning. Met handige extra’s zoals een privébioscoop, sportscholen en ontspannende wellnessfaciliteiten, biedt Prime een zalige ervaring die alle verwachtingen overtreft terwijl eigenaars ontspannen en genieten.

Prime Collection: standaard luxe voorzieningen

In de betoverende wereld van Augusts Prime Collection worden gasten verwelkomd in een rijk van luxe en comfort. Elke unieke woning, met 5 tot 6 verfijnde slaapkamers verspreid over 300-400 vierkante meter, belooft een toevluchtsoord van tijdloze elegantie. Van extra grote kingsize bedden tot verkwikkende inloopdouches, elk detail wordt zorgvuldig gekoesterd om aan de hoogste normen te voldoen. Architectonische pracht wordt gecombineerd met de nieuwste technologieën om het beste comfort voor alle gasten te garanderen.

Te midden van prachtig aangelegde tuinen en terrassen ontvouwt zich een onmiskenbare vakantie-ervaring. Hier wordt de perfecte balans gevonden tussen moderne luxe en tijdloze verfijning, waar elk moment doordrenkt is van subliem comfort. Gasten zullen betoverd worden door diverse omgevingen en een wereld van verfijning ontdekken die aan al hun reisbehoeften voldoet, of ze nu rust of avontuur zoeken. 

Beelden van woningen van vorige Premium Collections

Een verblijf in een August woning biedt dezelfde comfortabele ervaring als verblijven in je eigen ruime woning, maar met een nog hogere servicenorm. Met August die voor elk klein detail zorgt, kunnen gasten een zorgeloze vakantie beleven met hun dierbaren. Van onberispelijk opgemaakte bedden met hoogwaardig beddengoed tot schone handdoeken, zorgvuldig onderhouden tuinen, een subliem zwembad, schoonmaakdiensten, brandhoutvoorziening en essentiële voorzieningen, worden alle aspecten nauwgezet verzorgd. Naast deze gemakken gaat August verder om te voldoen aan individuele voorkeuren van eigenaars van de Prime Collection, met op maat gemaakte diensten op aanvraag. Of het nu gaat om het vullen van de koelkast of wijnkelder, het regelen van privéchefs, oppasdiensten of zelfs toegang bieden tot een persoonlijke trainer, August zorgt ervoor dat elke gast tijdens zijn verblijf optimaal comfort geniet. 

Prachtige bestemmingen: Een wereld van schoonheid en avontuur

De bestemmingen van de Prime Collection beloven een betoverende reis vol charme, avontuur en verfijning. Mede-eigenaars worden verleid door de tijdloze schoonheid van Toscane, waar glooiende heuvels versierd met wijngaarden en oude steden hen verwelkomen met hun rijke geschiedenis en culinaire schatten. Ze zullen de aantrekkingskracht van Zuid-Frankrijk ontdekken, met zijn betoverende Provençaalse dorpjes, levendige kustplaatsen en sprankelend azuurblauwe wateren. In de Franse Alpen zullen ze een ongeëvenaarde sensatie ervaren, waar majestueuze bergpieken, pittoreske dorpjes en avonturen op hen wachten. En ze worden betoverd door de mediterrane pracht van Mallorca, met zijn idyllische stranden, betoverende landschappen en levendige cultuur. Elk van deze bestemmingen biedt een unieke kans om te genieten van het beste dat Europa te bieden heeft. 

Indicatieve beelden voor woningen in de Prime Collection. Geïnteresseerde kopers kunnen contact nemen met August voor meer informatie.

Unieke ervaringen per bestemming

Ontdek de ongeëvenaarde ervaring van de Prime woningen, waar elke locatie een unieke mix van binnen- en buitenfaciliteiten alsook wellnessfaciliteiten biedt. In het betoverende Toscaanse huis kunnen eigenaars een buitenkeuken verwachten met een traditionele pizzaoven en een gezellige vuurplaats, ideaal voor sfeervolle avonden onder de sterrenhemel met heerlijke Italiaanse aperitieven. In het huis in Zuid-Frankrijk kunnen eigenaars uitkijken naar een ontspannen ervaring bij het zwembad, omringd door luxe ligstoelen en een poolbar om te genieten van een verfrissende cocktail en de stress van de dag te laten wegsmelten in “La douce France”. Het luxe August huis in de Franse Alpen biedt de perfecte wellnessomgeving, met voorzieningen zoals een sauna, stoombad en bubbelbad voor totale ontspanning na een dag vol avontuurlijke activiteiten. In het prachtige Mallorcaanse August huis kunnen eigenaars hun eigen zwembad verwachten in een dromerige groene binnenplaats, terwijl luxe lounges en BBQ-zones ontspanning en gezelligheid uitnodigen. Huiseigenaren en gasten kunnen ook het eiland verkennen op elektrische fietsen en het ultieme gevoel van vrijheid ervaren te midden van de adembenemende natuur.

Beelden van woningen van vorige Premium Collections.

Alle gebruikte beelden in dit persbericht zijn beelden van woningen van de Premium Collection. Binnenkort zullen de Prime Collection beelden beschikbaar zijn. 


Over August

Niet één maar 4 à 5 vakantiewoningen

Het co-ownershipmodel August vindt vakantiehuizen op de meest uitzonderlijke locaties in Europa en maakt ze uniek met zijn team van experts. Huiseigenaren kopen hun aandeel binnen een specifieke collectie en worden zo mede-eigenaar van een portfolio van vier tot vijf luxe appartementen of villa’s. Elke mede-eigenaar kan gemiddeld 8 tot 12 weken per jaar doorbrengen in de verschillende woningen. Dankzij het puntensysteem kunnen huiseigenaren hun vakanties eenvoudig en flexibel inplannen zoals zij dat willen. Onder de vele gezinnen en stellen die zich bij August hebben aangesloten, zijn er ook verschillende Belgische en Nederlandse huiseigenaren.

The August way
De charme en authenticiteit van de huizen worden tot leven gebracht door een team van interieurontwerpers die ervoor zorgen dat het voelt alsof je thuiskomt. Deze luxueuze eigendommen worden aangekocht, volledig gerenoveerd, professioneel ontworpen en ingericht, en daarna ook onderhouden door het August team. Jij geniet van een zorgeloze vakantie met vrienden en familie terwijl August voor de rest zorgt. 

Collections
August brengt slechts een paar collecties per jaar uit en elke collectie is uniek. Ze selecteren huiseigenaren om ervoor te zorgen dat er complementaire en toch diverse profielen in de groep zitten, zodat huiseigenaren kunnen reizen in periodes die voor hen belangrijker zijn. Het is de ideale manier om vakantie te vieren op de meest gewilde locaties van Europa, zonder je huis te verlaten.

Momenteel biedt August drie unieke collecties aan: Pied à Terre, Signature en Premium Collection. Opteer je voor de Signature of de Premium Collection? Dan verblijf je in een villa aan de Franse Riviera, een traditioneel Toscaans landhuis, een buitenhuis op het Spaanse Mallorca, een chalet in de Franse Alpen en een cottage in de Engelse Cotswolds. Kies je voor de Pied à Terre Collection, dan verblijf je in een selectie city center luxueuze appartementen in de meest bruisende steden zoals Barcelona, Parijs, Cannes, Londen en Rome.

​Voor wie het net dat tikkeltje meer mag zijn, lanceert August binnenkort de meest luxueuze collectie tot nu toe, de Prime Collection. Hier vind je de meest strategische liggingen, adembenemende uitzichten, 4 indrukwekkende woningen met minimum 5 slaapkamers en 5 badkamers en sublieme outdoors en panorama’s. 

Prijzen
Pied à Terre Collection, vanaf €350.000/aandeel
Signature Collection, vanaf €425.000/aandeel
Premium Collection, vanaf €680.000/aandeel
Prime Collection, vanaf €1.480.000/aandeel

Meer details vind je op https://www.augustcollection.co.uk/ & @augustcollectionuk