Dompel jezelf onder in de wonderen van de natuur en cultuur en geniet van sportactiviteiten bij Hillside Beach Club

Hillside Beach Club, met een unieke ligging te midden van een sublieme en ongerepte natuur, staat niet voor niets bekend als de hemel op aarde. De idyllische hideaway bevindt zich in een privé-baai van Kalemya, omgeven door aromatische pijnboombossen en de glinsterende turkooisblauwe zee. Het resort staat bekend om de beste hotelservice in Turkije, met 99% tevreden klanten en 74% terugkerende klanten. Het succesverhaal van Hillside Beach Club was zelfs het onderwerp van een casestudy voor marketingstudenten aan de Harvard Business School. Gasten dompelen zich onder in de omringende natuur en gaan op eigen ontdekkingsreizen, dankzij het Hillside Outside-programma. Sportliefhebbers ontdekken talrijke unieke activiteiten voor het hele gezin in het resort, zoals populaire sporten als padel en pickleball, verrassende watersporten en tennis. Hillside Beach Club organiseert ook excursies voor zijn gasten in de wijdere omgeving van het resort, waardoor gasten de groene bergen en de fascinerende geschiedenis van de regio kunnen ontdekken. 

Nieuw in 2024: Padel & Pickleball

Hillside Beach Club, altijd vooroplopend in verbetering en innovatie van zijn faciliteiten, biedt trots een divers scala aan sporten en activiteiten aan zijn gasten. Onder deze aanbiedingen is het resort verheugd om een gloednieuwe toevoeging te onthullen: padel. In 2024 zal Hillside Beach Club, naast zijn drie speciale tennisbanen, een padelbaan introduceren. Padel, een zeer populaire sport die bekend staat om zijn toegankelijkheid voor alle leeftijden, belooft zowel plezier als een dynamische teamervaring tegen de achtergrond van de prachtige omgeving van het resort.
In een verdere opwindende ontwikkeling biedt Hillside Beach Club ook pickleball, de nieuwste trendy sport. Pickleball heeft vorig jaar de aandacht getrokken van beroemdheden zoals Serena Williams en heeft zowel de VS als Europa stormenderhand veroverd. Nu kunnen gasten de sensatie van deze sport zelf ervaren in het resort.

Wellness resort: lichaams- en geesttherapie

Gasten die graag tijd voor zichzelf nemen en volledig willen ontspannen tijdens hun verblijf, zullen hun geluk vinden bij Hillside Beach Club. Het Feel Good resort zorgt voor de juiste balans tussen lichaam en geest dankzij een breed scala aan wellnessactiviteiten. Bij Hillside Beach Club staat welzijn voorop, daarom kunnen volwassenen of zelfs het hele gezin een scala aan activiteiten ontdekken zoals HIIT- en krachttraining, pilates en gymnastiek, en een reeks rustgevende yogaworkshops. Bovendien kunnen ze ook deelnemen aan workshops over Yin Yoga, IJstherapie, Kunsttherapie en Ademwerk en Geluidsgenezing voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Wandelen en fietsen door de unieke natuur

Wandelingen of fietstochten, begeleid door ervaren gidsen of op eigen gelegenheid, voeren je langs enkele juweeltjes van de Turkse geschiedenis, met in totaal 12 sublieme fietsroutes om op ontdekking te gaan. Gasten kunnen kiezen tussen fietstochten op aangeduide paden van 16 km tot en met 30km, dit met een gewone fiets of een e-bike. Voor de fervente wandelaars, zijn er sublieme wandelpaden van 5km tot en met 10km om de lokale omringende cultuur op te snuiven.

Zo is er bijvoorbeeld het pittoreske en bekende spookdorpje Levissi in Kayaköy, waar verschillende religies sinds de 14e eeuw vredig samenleefden. Het dorp telt vandaag ruïnes van 900 huizen en 15 kerkjes. Onderweg naar Levissi wordt er gestopt voor een traditioneel ontbijt met gevuld Turks platbrood. Voor enthousiaste wandelaars nodigt de beroemde Lycian Way uit tot verkenning, langs oude beschavingen te midden van adembenemende landschappen. Gasten kunnen zich aansluiten bij medereizigers op deze iconische trekroute, waar elk pad een nieuw hoofdstuk onthult in de rijke geschiedenis van Turkije.

Genieten van de zee

De boottochten georganiseerd door Hillside Beach Club zijn een ware viering van genot. Je ontdekt er de “12 islands Boat Tour” waarbij je 12 sublieme eilanden ontdekt in de idyllische omgeving of je kunt deelnemen aan één van de betoverende georganiseerde boottochten naar verschillende indrukwekkende bestemmingen langs de kust zoals de “Fethiye Local Bazaar Tour” of de “Near Bays Boat Tour”. 

Tijdens de “Sunset Boat Tour” genieten gasten volledig van de zon en de rust aan boord, terwijl ze ook de verleiding weerstaan om een verfrissende duik te nemen in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Onderweg passeert u betoverende baaien, zoals die van Fethiye of Göcek.

Een paradijs voor watersporters

Wie nog niet genoeg heeft van water, wordt in Hillside Beach Club uitgebreid verwend. Het resort is namelijk een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Niet alleen huisvest het de eerste officiële school voor waterskiën en wakeboarden in Turkije, maar het heeft ook de wereldkampioenschappen van beide sporten gehost. Hier kun je alle vormen van waterskiën en boarden beoefenen en leren. Daarnaast kun je hier (leren) zeilen en surfen, en kun je samen met je kinderen theoretische en praktische duiklessen volgen en je duikbrevet behalen.