Doe mee aan de Defender Beauty Contest tijdens Zoute Grand Prix!

Nog even en autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de Zoute Grand Prix 2023 in Knokke-Heist, waar dit jaar een Defender Beauty Contest zal plaatsvinden.

Op vrijdag 6 oktober zullen er van 15u tot 17u meer dan 30 prachtige nieuwe Defenders netjes opgesteld staan op de zeedijk ter hoogte van het PRADO Zoute paviljoen. Op de voorruit van elk deelnemend voertuig wordt een QR-code aangebracht. Hiermee kunt u stemmen op de voor u meest elegante, stoere of iconische Defender.

De eigenaar van de nieuwe Defender met de meeste stemmen wint een deelname voor 2 personen aan een Defender Experience in een van de Experience Centers in België. Onder degenen die voor de winnende auto hebben gestemd, zal dan een loting bepalen wie eveneens een deelname voor 2 personen aan een Defender Experience wint. Beide winnaars worden bekendgemaakt op zondag 8 oktober vanaf 10 uur in het Range Rover House, Albertplein 13 te Knokke-Heist. Zij zullen ook een e-mail ontvangen.

Vergeet deze datum dus niet in uw agenda te zetten, want Zoute Grand Prix 2023 belooft een uitzonderlijke ervaring te worden voor alle autoliefhebbers!