Daag de Defender uit in een exclusief 4X4-avontuur

De meest memorabele ervaringen zijn degene waar u zelf de grenzen bepaalt én verlegt. De controle houden en toch ook voluit op gevoel gaan. Dat is de Defender Experience.

Als trouwe fan krijgt u nu de unieke kans om het Defender-gevoel echt te beleven aan een aantrekkelijk voordeeltarief. Wat denkt u van een machtig offroad-avontuur in het voormalige 19de-eeuwse militaire fort van Suarlée bij Namen?

Onder de veilige begeleiding van een Land Rover instructeur pusht u de Defender tot uitzonderlijke krachttoeren op een uiteenlopend en uitdagend terrein – over hellingen en dalen, door aarde en water.

En dat is nog maar het begin. Want spraakmakende avonturen verdienen een smakelijke afsluiter. Daarom praten we ontspannen na over uw rijprestaties en die van de Defender met een heerlijk glas bubbels en wat lekkers om te eten.

Op het programma
We verwelkomen u graag op 10 juni 2023 in het Domaine de la Noiseraie te Namen voor de start van uw avontuur. De eerste sessie duurt van 9.00 uur tot 11.30 uur. De tweede sessie vertrekt om 11.30 uur en eindigt om 14.00 uur.

SCHRIJF U NU IN VOOR EEN UNIEKE ERVARING

Voelt u de adrenaline ook al opborrelen voor de Defender Experience? Schrijf* u snel in en geniet van een speciale voordeelprijs van 195 euro p.p. (btw inbegrepen). Inclusief bubbels en hapjes. Doe het nu, want de plaatsen zijn beperkt tot 14 personen per sessie. Dat wilt u toch niet missen!

Stuur een e-mail naar jlrinfo@exclusive-experience.org en vermeld:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Defender Experience 4×4
  • Sessie 1 of Sessie 2
  • Aantal personen

Na inschrijving ontvangt u de betaalinstructies. Van zodra u een betalingsbevestiging van ons hebt gekregen, bent u definitief ingeschreven. Een paar dagen voor de Defender Experience sturen we u alle praktische informatie en de details van uw avontuur.
Wij verwelkomen u graag op 10 juni en kijken er al naar uit om deze Experience met u te delen.

Het Defender-team

Door in te schrijven verklaart u zich akkoord met het privacybeleid van Jaguar Land Rover Belux (https://www.landrover.be/nl/privacy-policy/index.html) en aanvaardt u dat u wordt gecontacteerd via telefoon of e-mail voor dit event.