Charmante droomverblijven op idyllische locaties in Europa met August

Het luxueuze Europese co-ownershipmodel August belooft een zorgeloze vakantie op unieke plaatsen in Europa. Dankzij dit model ben je mede-eigenaar van niet één woning maar van vier à vijf pareltjes zorgvuldig geselecteerd door August in Europa. Denk maar aan de Alpen, de Cotswolds, de Franse Riviera, Toscane en Mallorca. De karaktervolle woningen voldoen aan alle normen voor een luxe ervaring samen met familie of vrienden. Het is een unieke lifestyle en lifetime investering voor reizigers met een passie voor reizen, interieur, lokale culturen en onvergetelijke momenten.  

Zorgeloze luxueuze vakantie 

August’s unieke model is de sleutel tot een zorgeloze vakantie. August gaat steeds op zoek naar charmante en verrassende vakantiehuizen op de meest bijzondere locaties in Europa. Deze luxe woningen worden gekocht, volledig gerenoveerd, professioneel ontworpen en ingericht, en vervolgens ook onderhouden door het August team. Dankzij dit innovatieve model kopen eigenaars een aandeel binnen een collectie en worden ze mede-eigenaar van een portfolio van vier tot vijf luxe appartementen of villa’s. Zo geniet elke mede-eigenaar van gemiddeld zo’n 8 tot 12 weken per jaar vakantie op verschillende idyllische plaatsen in Europa. Voor een vlotte werking, lanceerde August een online puntensysteem waarbij mede-eigenaars eenvoudig en flexibel hun vakantie kunnen plannen naar wens, samen met het gezin, familie of vrienden! 

De Collections 

De twee eerste jaren na de lancering kende August een denderend succes. Elke nieuwe collectie werd binnen een aantal weken uitverkocht met als gevolg dat er nu al honderden eigenaars genieten van hun unieke vakantiehuizen. Elke collectie is een selectie van unieke woningen maar met elk specifieke karakteristieken voor gemiddeld 21 mede-eigenaars. Bij de Signature Collection verblijf je in een villa aan de Franse Riviera, een traditioneel Toscaans landhuis, een buitenhuis op het Spaanse Mallorca, een chalet in het Franse skigebied tussen Chamonix en Megève en een cottage in de Engelse Cotswolds. Wil je op vakantie met een grotere groep gasten, dan is de Premium Collection de geschikte keuze voor jou en jouw geliefden met grotere ruimtes en meer badkamers. Gasten op zoek naar een rustige verblijfplaats maar in een bruisende omgeving dichtbij de beste hotspots, trendy restaurants en exclusieve boetiekjes vinden hun geluk bij de Pied a Terre Collection met sublieme woningen in Barcelona, Parijs, Cannes, Londen en Rome. 

Interieur en design 

Elk vakantieverblijf wordt door August volledig gerenoveerd met aandacht voor interieurdesign. Het resultaat is een mix van eigentijds stijlvol interieur met unieke antieke en vintage accenten, en moderne voorzieningen voor optimaal comfort. Het charmante en authentieke karakter van de huizen wordt tot leven gebracht door een team van interieurdesigners, die elk detail zorgvuldig uitwerken zodat het aanvoelt als thuiskomen. Het August-team verzorgt ook al het onderhoud en biedt een service die vergelijkbaar is met die van een hotel, zodat alles perfect is naar jouw wens. Zo kun je zorgeloos genieten van je vakantie met vrienden en familie, terwijl je wordt ondergedompeld in de pracht van de omgeving, terwijl August alles voor je regelt. 

Nieuw in 2024: De Prime Collection 

In 2024 lanceert August een nieuwe collectie, de Prime Collection. Deze collectie belooft het neusje van de zalm te zijn voor de reizigers op zoek naar dat tikkeltje extra. Met de Prime woningen van August ben je zeker van een intrinsieke verbondenheid met de lokale omgeving, geschiedenis en cultuur, wat een ongeëvenaarde ervaring biedt. Deze woningen zullen een uitgebreid scala aan luxe voorzieningen bieden, zoals verwarmde zwembaden met prachtige uitzichten, buitenkeukens, en zelfs spa-faciliteiten zoals buiten jacuzzi’s, sauna’s of hammams. Elke Prime woning zal minimaal 5 slaapkamers en 5 badkamers bevatten met kingsize bedden en een thuisgymnastiek als standaardvoorziening.  

Waarom August een interessante lifestyle investering is

August biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een levenslange lifestyle-investering waarvan je kan genieten met familie en vrienden. Niet alleen worden de administratieve taken met betrekking tot de eigendommen verzorgd, maar ook in het geval van doorverkoop wordt er ondersteuning geboden door het August-team. Opmerkelijk is dat maar liefst 90% van de eigenaars die ervoor kiezen om te verkopen, besluiten om een aandeel in een andere collectie te verwerven, wat getuigt van de waarde die zij hechten aan deze unieke ervaring. Bovendien biedt August de mogelijkheid om een aandeel op persoonlijke basis te kopen, waardoor men kan genieten van de voordelen van co-eigendom zonder het gedoe van privébezit. Met lagere kapitaalinvesteringen dan traditioneel bezit en de mogelijkheid om risico’s te spreiden over verschillende landen, is August de ideale keuze voor wie op zoek is naar luxe en gemak zonder compromissen. 


Over August

Niet één maar 4 à 5 vakantiewoningen

Het co-ownershipmodel August vindt vakantiehuizen op de meest uitzonderlijke locaties in Europa en maakt ze uniek met zijn team van experts. Huiseigenaren kopen hun aandeel binnen een specifieke collectie en worden zo mede-eigenaar van een portfolio van vier tot vijf luxe appartementen of villa’s. Elke mede-eigenaar kan gemiddeld 8 tot 12 weken per jaar doorbrengen in de verschillende woningen. Dankzij het puntensysteem kunnen huiseigenaren hun vakanties eenvoudig en flexibel inplannen zoals zij dat willen. Onder de vele gezinnen en stellen die zich bij August hebben aangesloten, zijn er ook verschillende Belgische en Nederlandse huiseigenaren.

The August way
De charme en authenticiteit van de huizen worden tot leven gebracht door een team van interieurontwerpers die ervoor zorgen dat het voelt alsof je thuiskomt. Deze luxueuze eigendommen worden aangekocht, volledig gerenoveerd, professioneel ontworpen en ingericht, en daarna ook onderhouden door het August team. Jij geniet van een zorgeloze vakantie met vrienden en familie terwijl August voor de rest zorgt. 

Collections
August brengt slechts een paar collecties per jaar uit en elke collectie is uniek. Ze selecteren huiseigenaren om ervoor te zorgen dat er complementaire en toch diverse profielen in de groep zitten, zodat huiseigenaren kunnen reizen in periodes die voor hen belangrijker zijn. Het is de ideale manier om vakantie te vieren op de meest gewilde locaties van Europa, zonder je huis te verlaten.

Momenteel biedt August drie unieke collecties aan: Pied à Terre, Signature en Premium Collection. Opteer je voor de Signature of de Premium Collection? Dan verblijf je in een villa aan de Franse Riviera, een traditioneel Toscaans landhuis, een buitenhuis op het Spaanse Mallorca, een chalet in de Franse Alpen en een cottage in de Engelse Cotswolds. Kies je voor de Pied à Terre Collection, dan verblijf je in een selectie city center luxueuze appartementen in de meest bruisende steden zoals Barcelona, Parijs, Cannes, Londen en Rome.

​Voor wie het net dat tikkeltje meer mag zijn, lanceert August binnenkort de meest luxueuze collectie tot nu toe, de Prime Collection. Hier vind je de meest strategische liggingen, adembenemende uitzichten, minimum 5 slaapkamers en 5 badkamers, infinity pools, … . 

Prijzen
Pied à Terre Collection, vanaf €350.000/aandeel
Signature Collection, vanaf €425.000/aandeel
Premium Collection, vanaf €680.000/aandeel

Meer details vind je op https://www.augustcollection.co.uk/ & @augustcollectionuk