mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

woensdag 20 januari 2021 06:33

Get Electrified: volg het webinar van Jaguar Land Rover Szrek op 21 januari om 20u!

Het Autosalon vindt dit jaar plaats in onze showroom ... en u bent méér dan welkom!

Ook dit jaar blijven uitzonderlijke saloncondities bij JAGUAR LAND ROVER SZREK een zekerheid: afhankelijk van het gekozen model geniet u van een voordeel tot meer dan € 10.000. Ontdek alle aanbiedingen in onze showroom, boek een virtuele meeting met ons team of vraag meer informatie aan onze experten via Live chat. We staan voor u klaar.

Land Rover biedt met zijn modellen zoals de Range Rover Evoque, Discovery Sport en Range Rover Velar een krachtige PHEV aan. Waarbij de gunstige fiscaliteit zeker een hoogste troef is! Onze Plug-in Hybrids voelen zich in elke omgeving thuis - van steile en rotsachtige bergpaden tot het uitgestrekte stadsverkeer.

Boek hier uw proefrit
Ontdek hier ons PHEV gamma

Ook Jaguar biedt met de Jaguar E-Pace en Jaguar F-Pace een wendbare en dynamische PHEV aan met een fantastisch rijgedrag. Rijdt u liever 100% elektrisch dan voldoet de I-Pace volledig aan uw behoeften.

Boek hier uw proefrit
Ontdek hier de nieuwe F-PACE

Bent u getriggerd door het elektrisch rijden en over Plug-in Hybrides, maar wilt u nog een verhelderend antwoord op al uw vragen? Neem deel aan onze ‘Limited’ Get Electrified’ Webinar op 21 januari om 20u00.

Alle topics komen aan bod die u meer inzicht geven over elektrisch rijden en welk voertuig het best bij u past. Hoe werkt het opladen? Wat heb ik thuis nodig om te kunnen opladen? Hoe lang duurt het opladen? En welke kost staat daar tegenover? Wat met het rijbereik en oplaadpunten onderweg? En wat zijn de fiscale voordelen en voor hoe lang nog? Ontdek het antwoord tijdens onze webinar!

Schrijf u hier in voor het exclusief webinar