mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

maandag 21 december 2020 09:22

Renson ventilatie, zonwering en outdoor living: alles voor gezond en comfortabel wonen, binnen en buiten

Aero Skye: strak ingewerkt én openschuifbaar lamellendak
Anders dan een aangebouwde terrasoverkapping, kan je het Aero Skye lamellendak van Renson naadloos inwerken in een uitkraging of een uitloper van het dak boven het terras, één met het huis. De kantelbare lamellen zorgen steeds voor het meest aangename leefklimaat op je terras, het hele jaar door. Je kan de aluminium lamellen zelfs helemaal opzij schuiven. Ideaal om niet alleen beschut te zitten tegen neerslag en zon, maar ook om in de winter van zoveel mogelijk zonlicht te genieten en in de zomer van op je terras toch steeds op de eerste rij te zitten om de sterrenhemel te bewonderen.

Fixscreen Minimal doekzonwering: minimale impact, maximale mogelijkheden
Nu Renson met de Fixscreen Minimal voor het hoogst haalbare gaat op het vlak van design en gedetailleerde afwerking, is van doekzonwering ingebouwd in de gevel amper nog iets te zien. Zonder zichtbare schroeven en met alle onderdelen in dezelfde kleur gaat die zelfs in combinatie met de slankste raamprofielen helemaal in het geheel op. Kies je voor comfort, maar wil je niet inboeten op binnenvallend daglicht met doekkasten en zijgeleiders die voor het glas van superslanke raamprofielen uitkomen? Dan is dit voor jou de ideale oplossing. Met zijn unieke vrijstaande koppelzijgeleider, kan Fixscreen Minimal bovendien breedtes tot 12 m aan.

Een vuiltje aan de binnenlucht? De Renson Sense vertelt het jou!
Weet jij hoe gezond de binnenlucht is bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Moeilijk te zeggen, niet? Het CO2-gehalte in de lucht leert je daarover heel veel, maar het probleem is dat je CO2 niet ruikt of ziet. Daarom lanceert Renson de Sense, een slimme CO2-meter die je laat weten wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om te ventileren. Maar de Sense is ook meer dan dat, want het toestel met ook de hoeveelheid schadelijke stoffen, de temperatuur, de luchtvochtigheid en de hoeveelheid licht. Ook handig: je kan alle parameters in real time volgen via de bijbehorende app op je smartphone én ook de historiek oproepen.

Argenta doet binnendeuren verdwijnen in het interieur

Argenta Punch: glazen schuifdeuren tot 150 kg onzichtbaar ingewerkt
Kamerhoge schuifdeuren zijn ook in glazen variant interessant voor hedendaagse interieurs in kantoren, lofts en woonkamers. Met een loopprofiel op of onzichtbaar in het plafond ingewerkt (plafondmontage), maakt dat het geheel natuurlijk nog een stuk strakker. Die plafondmontage kan zelfs zonder problemen gecombineerd worden met een vaste glazen wand. Maar even goed is er een bovenprofiel beschikbaar voor montage tegen de muur. En dat voor glazen schuifdeuren tot 150 kg zwaar met glasdiktes van 8, 10 en 12 mm.

eSafe breidt gamma pakketbrievenbussen uit

Entrada accessoire gamma: alles voor een uniforme oprit
Staat je nieuwe of verbouwde woning (bijna) op punt? Dan denk je intussen vast al na over hoe je ook je tuin en oprit in dezelfde passende ‘look & feel’ kan aankleden. Want zeg nu zelf: het liefst van alles sluit alles toch mooi op elkaar aan? In dezelfde kleuren als je buitenschrijnwerk, bijvoorbeeld? Voor een eSafe pakketbrievenbus kan dat perfect, maar vanaf 2021 lanceert eSafe onder de naam ‘Entrada’ ook een nieuw gamma accessoires voor de oprit. Zo passen – naast je pakketbrievenbus – op en rond de oprit ook de tuin- en muurverlichting, deurbel en huisnummer perfect in dezelfde stijl.

Last modified on maandag 21 december 2020 09:28