mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

woensdag 11 november 2020 10:09

Ook in deze tijden van Covid-19 staat Jaguar Land Rover Szrek voor u klaar

Het zijn uitzonderlijke tijden. De overheid heeft speciale maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het COVID-19 virus de komende weken af te remmen. Ook bij Jaguar Land Rover Szrek vinden we dat de veiligheid en het welzijn van ons allemaal nu op de eerste plaats komt.

Toch kunt u ook onder deze omstandigheden op ons blijven rekenen. Uw Jaguar Land Rover Szrek verdeler blijft bereikbaar voor al uw vragen rond verkoop, onderhoud, herstellingen en afleveringen van wagens. Contacteer ons gerust via telefoon of e-mail en check ook onze website voor eventuele berichten rond actuele dienstverlening. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Daarnaast blijft onze klantendienst van Jaguar Land Rover Szrek bereikbaar op het nummer: 052/ 21.15.33 Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

We hopen net als u op een snelle normalisatie van de situatie. Ondertussen volgen we alle richtlijnen van de overheid om zo met zijn allen de curve af te vlakken en de risico's te beperken.

SHOWROOM UPDATE Onze showroom is tijdelijk gesloten, onze Digitale showroom blijft geopend. Onze verkoopafdeling blijft steeds bereikbaar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

AFTERSALES UPDATE Alle aftersales activiteiten kunnen blijven doorgaan - onderhoud, herstellingen, bandenwissels en carrosserie.

DELIVERY UPDATE De aflevering van voertuigen aan klanten is toegelaten conform de laatste COVID-richtlijnen inzake Social Distancing en hygiënevoorschriften. Idem voor het afleveren van voertuigen bij klanten.