mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

donderdag 22 oktober 2020 14:21

De sportieve SUV Discovery Sport: 5 dingen die u nog niet wist

Vraagt u zich af welke compacte sportieve SUV u best kiest? U hebt ongetwijfeld al gehoord van de Discovery Sport van Land Rover. Hier zijn 5 dingen die u nog niet wist over de Discovery Sport.

Een nieuw PHEV-model
Onze SUV Discovery Sport is nu ook beschikbaar als Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV), waarmee u 100% elektrisch kunt rijden zonder schadelijke uitstoot voor het milieu. Hij kan worden opgeladen met gelijkstroom, zodat u uw hybride auto snel kunt opladen en hij op elk moment klaar is voor vertrek.

Compromisloze capaciteiten
Met de nieuwe Discovery Sport rijdt u moeiteloos sportief, zowel op de weg als offroad. Beleef een opwindende en compromisloze rijervaring in alle omstandigheden, dankzij de geavanceerde rijtechnologieën van Land Rover zoals Active Driveline en Configurable Dynamics. Bovendien voorkomt het Gradient Release Control-systeem dat u te snel accelereert op een steile helling, nadat u uw remmen hebt losgelaten.

Slimme veelzijdigheid
De Discovery Sport is ideaal voor het comfort van uw hele gezin. Hij is ontworpen om u nog meer functionele veelzijdigheid te bieden. De slimme 5+2-configuratie van de stoelen biedt plaats aan maximaal 7 personen, zonder dat dit ten koste gaat van het modulaire karakter van de wagen. U kunt bijvoorbeeld de tweede rij eenvoudig inklappen als dat nodig is, om grote voorwerpen te vervoeren.

Een kenmerkend design
U kunt kiezen uit twee verschillende carrosseriestijlen (Discovery Sport en Discovery Sport R-Dynamic) voor onze vier Discovery Sport-modellen (Base, S, SE, HSE). Elke stijl biedt u een unieke, uitgesproken persoonlijkheid en extra functies. De Discovery Sport onderscheidt zich met een opvallend silhouet en high-end design. Om nog maar te zwijgen van een ruim assortiment luxueuze interieurafwerkingen in functie van uw persoonlijke smaak.

Vernieuwende technologie
Rijd met een gerust gemoed dankzij onze geconnecteerde informatie- en entertainmentsystemen. Onze compacte SUV heeft een 12,3" virtueel dashboard met HD-scherm om u moeiteloos te begeleiden. U krijgt snel toegang tot de functies van uw smartphone en al zijn multimediacontent, voor een intensieve entertainmentervaring. U kunt bovendien genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit in uw Discovery Sport, dankzij het Meridian™ high-fidelity audiosysteem van 400W en zijn 13 speakers.

Last modified on donderdag 22 oktober 2020 14:35