mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

woensdag 02 september 2020 08:35

LAND ROVER EN AUTOHOME CREËREN ROBUUSTE DAKTENT VOOR NIEUWE DEFENDER

Land Rover en specialist Autohome sloegen de handen in elkaar om een daktent te ontwikkelen voor de nieuwe Land Rover Defender 110. Dankzij het robuuste, gebruiksvriendelijke design kunnen klanten in alle comfort genieten van korte kampeeruitstapjes of lange expedities over het land.

De nieuwe Defender is de meest terreinvaardige en geconnecteerde Land Rover tot nog toe, met een korte wielbasis en minimale overhangen die een uitmuntende terreingeometrie verzekeren, terwijl software-updates 'over-the-air' klanten waar ook ter wereld laten genieten van de nieuwste functies.

De Defender-daktent is even robuust en capabel als de wagen waarvoor ze werd ontworpen, met een intuïtief design en hoogwaardige materialen die hun sporen hebben verdiend in de moeilijkste klimaten.

Een lichte harde cover van glasvezel beschermt de tent wanneer ze niet wordt gebruikt en maakt het mogelijk om ze in enkele seconden op te zetten. Maak de bevestiging aan de achterkant los en til de cover lichtjes omhoog tot de geïntegreerde gasveren het overnemen en de zijkanten volledig openen.

De tent werd ontworpen voor mensen die avontuurlijk van hart en nieuwsgierig van geest zijn. Ze biedt slaapplaats voor twee volwassenen op een grote katoenen luxematras en is voorzien van kussens, led-interieurverlichting en een opbergnet. De daktent is gemakkelijk toegankelijk aan beide kanten van de wagen en is uitgerust met een uitschuifbare aluminium ladder die in de opbergtas in de tent kan worden opgeborgen, wanneer hij niet wordt gebruikt.

Tijdens het rijden wordt de tent vlak opgeborgen voor een onberispelijke stabiliteit en aerodynamische efficiëntie. Opgezet is ze 2,3 meter lang, 1,3 meter breed en 1,5 meter hoog.

De daktent is verkrijgbaar bij Land Rover-concessiehouders of op de Autohome-website en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 3.081,96 exclusief btw. Bezoek de Autohome-website of stuur een e- mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Joe Sinclair, Land Rover Director of Branded Goods and Licencing, verklaarde: "De nieuwe Land Rover Defender is de ideale wagen om afgelegen bestemmingen comfortabel te bereiken, zowel over de weg als over het terrein. Deze daktent zal Defender-bestuurders in staat stellen om hun avontuur na hun rit gewoon verder te zetten. Ze leent zich perfect voor de moderne ontdekkingsreiziger."

Giuseppe Fercodini, CEO van Autohome, zei: "Land Rover heeft samen met onze technici een unieke daktent ontworpen voor de Land Rover Defender. Deze tent is veel meer dan een kampeeraccessoire: met haar stevigheid, comfort, veelzijdigheid en betrouwbaarheid toont ze zich de ideale tent voor extreme kampeer- en offroadvakanties."

De daktent is een aanvulling op de 170 individuele accessoires die al beschikbaar zijn voor de Defender – het grootste gamma ooit voor een Land Rover – en past perfect op het officiële Expedition-imperiaal en de dakrails van Land Rover, die standaard worden geleverd met het Adventure Pack.

Het Adventure Pack, een van de vier accessoirepakketten voor de nieuwe Defender, werd net als het Explorer Pack, Country Pack en Urban Pack ontworpen om de wagen een uniek karakter te geven.
Meer dan de helft van alle online geconfigureerde Defender 110-modellen wordt uitgerust met een van deze packs.

De nieuwe Defender is de meest capabele en geconnecteerde Land Rover ooit. De Defender 110 is in België verkrijgbaar vanaf € 56.800. Meer informatie vindt u op www.landrover.be.

Last modified on woensdag 02 september 2020 08:49