mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

vrijdag 12 juni 2020 06:46

Zenith en Land Rover brengen het Defy 21 Edition uit als eerbetoon aan de nieuwe Defender

Land Rover en Zenith hebben opnieuw de handen ineengeslagen voor de creatie van een exclusief horloge. De zogeheten Defy 21 Land Rover Edition is een speciaal, gelimiteerd uurwerk van uiterst hoogwaardige kwaliteit ter ere van de nieuwe Land Rover Defender. Net als de iconische SUV waarop de Defy 21 Land Rover Edition is geïnspireerd, is het horloge modern, duurzaam en zeer begeerlijk.

De Zenith Defy 21 Land Rover Edition is het nieuwste resultaat van het vierjarige partnerschap tussen Land Rover en de Zwitserse horlogemaker Zenith. Slechts 250 stuks werden er wereldwijd geproduceerd en Juwelier Vanhoutteghem heeft speciaal voor u een exemplaar kunnen bemachtigen.

Rauw en minimalistisch

De Defy 21 Land Rover Edition vertegenwoordigt een complete make-over van de 21-eeuwse chronograaf van Zenith met een rauwe en minimalistische uitstraling. Dit prachtig staaltje vakmanschap bevat een speciale, micro-gestraalde titanium behuizing die licht uit alle hoeken absorbeert om de gefacetteerde oppervlakken beter te accentueren en daarmee een ‘stealth-achtige’ uitstraling heeft.

De matgrijze wijzerplaat van de Defy 21 Land Rover Edition lijkt één geheel te vormen met de behuizing en heeft daarmee een onderscheidende uitstraling dan de andere modellen uit de Defy 21-reeks. Oranje en witte details voegen extra contrast en leesbaarheid toe aan het uurwerk, net als de speciaal ontworpen ‘skeleton hands’. Een primeur voor de Defy 21 is de vermogensreserve-indicator voor de 1/100 seconde chronograaf. In de speciaal gegraveerde behuizing is de beweging van de 1/100-wijzer zichtbaar met een oscillerend gewicht in de vorm van een vijfspaaks Land Rover-wiel.

De gelimiteerde Zenith DEFY EL PRIMERO 21 Land Rover is ontzettend populair onder verzamelaars. Geïnteresseerd? Kom deze ontdekken in onze winkel in Gent.

Last modified on dinsdag 29 december 2020 09:53