mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

woensdag 23 januari 2019 13:56

Land Rover: hier is de nieuwe Defender

Land Rover onthult officieel beelden van de nog gecamoufleerde nieuwe Defender. Een legendarisch voertuig waarvan de moderne interpretatie gepresenteerd wordt in 2019 en op de markt komt in 2020.

Het is een gewoonte geworden: de constructeurs orkestreren de lancering van hun nieuwe modellen op een slimme manier. Al helemaal als ze zo belangrijk zijn als de Defender bij Land Rover. Om de komst van het nieuwe kind beter te kunnen voorbereiden, heeft het Britse merk verschillende beelden van de definitieve versie van de nieuwe Defender gepubliceerd tijdens zijn laatste testfases. Natuurlijk blijft de camouflage op zijn plek…

70 jaar

De carrière van de Defender was lang: 70 jaar goede en trouwe dienst. Daarom begrijpen we Rawdon Glover, algemeen directeur bij Jaguar Land Rover UK als hij aangeeft dat “we ongelofelijk opgewonden zijn over he tidee om het eerste lid van de Defender-familie te onthullen in 2019 en de eerste Britse klanten te bedienen in 2020.” Het zal dus niet enkel een Defender zijn die wordt gelanceerd, maar een soort familie die ‘klassieke’ versies met 3 en 5 deuren telt, maar ook een ‘Sport’-versie. Waarschijnlijk een vergelijkbare methode als met de Range Rover en Discovery Sport.

Bron: autogids.be

Last modified on woensdag 23 januari 2019 13:59