mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

donderdag 29 maart 2018 15:31

Cool Electro Cycles opent op 4 april haar vierde shop in Waregem, én dit met het grootste E-bike Testparcours van Vlaanderen

Cool Electro Cycles opent na Blankenberge, Torhout en Tielt haar vierde shop in Waregem, in de vernieuwde winkelstraat de Stationsstraat nummer 46. De winkel zal bovendien een 1000m² indoor testparcours voor E-bikes bevatten, het grootste in Vlaanderen!

Nicolas Cool, zaakvoerder van Cool Electro Cycles stelt dat ze een speciaalzaak in E-bikes zijn en zich onderscheiden door een breed aanbod elektrische fietsen voor elke beurs. Je vindt er zowel stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, bak- en kinderfietsen, allemaal elektrisch.

De shop is ingericht als een beleveniswinkel met heel veel natuurlijke elementen in de showroom en ruimte rond de fietsen.

Alle fietsen kunnen in het indoor testparcours veilig getest worden.

Cool Electro Cycles is er voor iedereen. 
Ook wie een niet elektrische stadsfiets, mountainbike of racefiets wil vindt er gegarandeerd zijn gading.
Hun service team herstelt ook fietsen die niet bij hen zijn aangekocht, wat niet wegneemt dat klanten wel voorrang krijgen, zegt Christophe Cool.

De nieuwe shop opent haar deuren aldus op woensdag 04 april

ALGEMENE INFO

Cool Electro Cycles werd door de broers Cool opgericht in 2015 en telt ondertussen 4 vestigingen gespreid over West-Vlaanderen (Blankenberge, Torhout, Tielt en Waregem). Ze willen de leukste speciaalzaak in Ebikes van West-Vlaanderen zijn!

Hun waarden zijn : vriendelijkheid, degelijkheid, oplossingsgerichtheid en openheid.

Voor meer info, kan u terecht op de website www.coolelectrocycles.be

 

Last modified on dinsdag 21 mei 2019 09:58