mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

dinsdag 27 maart 2018 18:25

Nieuwe Vanomobil showroom in Deerlijk

De Vanomobil colonne trok onlangs richting hun nieuwe toonzaal in Deerlijk, duidelijk zichtbaar aan de afrit Deerlijk langs de E17 tussen Gent en Kortrijk. Achter de functionele nieuwbouw schuilt een door-gedreven filosofie van de architecten: "Wat wil een echte reiziger in een motorhome zien?"

Een familiale sfeer

Gezien de gemiddelde motorhome 7 meter lang is, vraagt het exposeren van meer dan 150 nieuwe en tweedehands motorhomes nogal wat oppervlakte! Desondanks slaagden de architecten er van meet af aan in om een gezellige, toegankelijke en familiale sfeer te creëren. Ondanks de enorme afmetingen met o.a. 3000 m² binnenshowroom en 4000 m² ruimte voor de dienst na verkoop, voelt het gebouw toegankelijk en gezellig aan. De volledige nieuwbouw staat in het teken van het welzijn van medewer-kers en klanten. Het resultaat is meer dan 1000 m² wacht- en ontspanningsruimte waar elke Vanomo-bil klant of medewerker van harte welkom is.

Motorhome expertise

Vanomobil bestaat volgend jaar 30 jaar, maar de bedrijfssfeer blijft die van een start-up. Open 
bureaus, vriendelijke en toegankelijke medewerkers en overal waar je kijkt de mooiste motorhomes die je terugvindt op de Europese markt: allemaal te koop of te huur.

De drie grote verkooppunten verdeelt over Vlaanderen - Deerlijk, Hoogstraten en Tremelo - zorgen voor grote aankoopvolumes, wat voor de klant de beste garantie en prijs betekent.

Vanomobil werkt trouwens exclusief en rechtstreeks samen met de grootste Europese campermer-ken: Westfalia, Bürstner, Adria, Chausson, Niesmann+Bischoff, Knaus, Dreamer-Van, Sun-Living en Itineo.

Bekijk ons huur- en koopaanbod op www.vanomobil.be.

Last modified on dinsdag 21 mei 2019 09:59