zaterdag 24 maart 2018 16:19

Fietsen Vandewalle 'de Fietsspecialist' biedt een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en een persoonlijke service!

  • Een hoogwaardig & breed aanbod
  • Een stijlvolle & aangename zaak
  • De zekerheid van jarenlange vakmanschap
  • Waarborg zonder discussie
  • ConcurrentiĆ«le prijzen
  • Eigen snelle hersteldienst, ook voor E-bikes
  • Een persoonlijke dienstverlening

In 1993 ben ik gestart met mijn eigen fietsenzaak. Nu, twintig jaar later en heel veel ervaring rijker, kijk ik niet achter mij maar nog steeds vooruit. Samen met mijn medewerker David onderscheiden wij ons met optimale kwaliteit, vakkennis en een betrouwbare service na verkoop, want fietsen zijn toch heel wat vernuftiger dan vroeger. Bij ons vind je zeker wat je zoekt; kinderfietsen, elektrische fietsen, stads- en hybride fietsen, vouwfietsen en tal van accessoires zoals fietstassen, helmen, ... . Steeds kiezen wij voor topmerken; kinderfietsen van Kokua en Batavus, valhelmen van Nutcase en Met, fietstassen van Ortlieb, zadels van Brooks, ... . De rode draad doorheen ons complete gamma is duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De vintage fietsen en retro fietsen zijn momenteel heel hip, onze merken Batavus en Minerva hebben enkele echte trendsetters in huis. De elektrische fiets is nu meer dan brandend actueel! Bij ons vind je ze in alle mogelijke modellen, verschillende motoren (voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor), verschillende batterijen die de actieradius gaan bepalen, enzovoort ... . We hebben het in huis en helpen je graag met het juiste advies omtrent jouw nieuwe elektrische fiets. Heel belangrijk bij een elektrische fiets is de dienst na verkoop! Een elektrische fiets vraagt geregeld een onderhoud, vergelijk het gerust met het onderhoud van een wagen en dat vergt vakmanschap. Daarom scholen wij ons constant bij en mogen wij ons sedert 2011 E-bike tech specialist noemen.

Gaastra en Idworx zijn het neusje van de zalm in fietsenland, want deze fietsen zijn echt de perfectie! Deze fietsen zijn het resultaat van voortdurende verbetering van samenhangende details, die daarbovenop vooral door een combinatie van uitgebalanceerde rijeigenschappen met onderhoudsarme techniek een fiets is waarmee je altijd volop kan genieten op elke weg of in elk soort terrein. In Belgiƫ zijn er maar 5 zaken die deze fietsen mogen verkopen, wij zijn dan ook behoorlijk trots dat wij tot deze selecte groep van 5 behoren.

www.fietsenvandewalle.be

Last modified on dinsdag 21 mei 2019 10:03
back to top