mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

zaterdag 13 januari 2018 08:18

Orotempo op het autosalon

OROTEMPO.BE : dé Belgische online winkel van horloges en juwelen voor en door de Belgische juweliers maakt zijn opwachting tijdens het Autosalon Brussel 2018.

De Belg en zijn wagen zijn twee handen op één buik. Maar die Belg houdt ook van mooie horloges en juwelen. Daarom neemt ook OROTEMPO.BE zijn intrek op het Autosalon Brussel 2018. De kruisbestuiving tussen de wereld van wagens en die van horloges en juwelen is alvast evident. Denk maar aan de talloze speciale edities van horloges en juwelen in samenwerking met automerken doorheen de jaren. OROTEMPO.BE past dus helemaal in het plaatje. En OROTEMPO.BE is ook 100 % Belgisch. OROTEMPO.BE wil als online winkel van kwalitatieve uurwerken en sieraden het verschil maken door in te zetten op nabijheid, een op maat gemaakte dienstverlening (in nauwe samenwerking met de Belgische juweliers) en een unieke klantervaring.
 
OROTEMPO.BE: een ruime keuze aan kwalitatieve horloges en juwelen, makkelijk en gebruiksvriendelijk te bestellen en snel aan huis of bij een lokale juwelier naar keuze geleverd.
Last modified on zaterdag 13 januari 2018 08:39