mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

woensdag 22 februari 2017 14:59

Steven De Bock prijst teamwork bij Land Rover Dendermonde

In mei 2016 versterkte Land Rover Dendermonde haar team met een nieuw gezicht: Steven De Bock. Hij neemt sindsdien de taak op zich om de 'na verkoop' in goede banen te leiden. Een behoorlijk omvangrijke taak, zo blijkt uit het gesprek dat we met Steven hadden.

"Mijn werk bij Land Rover Dendermonde strekt zich uit over een breed palet en gaat van bij de ontvangst van de klant tot en met de service na verkoop. Onder meer het opmaken, bespreken en opvolgen van offertes, het verlenen van assistentie in en controle op de werkplaats en eventuele klachtenbehandeling maken deel uit van het takenpakket. Als verantwoordelijke 'na verkoop' stuur ik een team aan. Ik wil er echter wel graag de nadruk op leggen dat ik evenzeer deel uitmaak van dit team. Ik heb bij Land Rover Dendermonde een enthousiaste en gemotiveerde ploeg medewerkers aangetroffen, waarmee het aangenaam samenwerken is."

Steven De Bock is beslist niet aan zijn proefstuk toe en heeft naar eigen zeggen al 'behoorlijk wat kilometers op de teller'. "Ik werkte inderdaad al zestien jaar in dezelfde functie, maar dan bij twee andere Land Rover dealers. Hoe ik hier dan uiteindelijk terecht ben gekomen? In Rover Sint-Niklaas, waar ik lang geleden mijn eerste job aanvatte, werkte ik nog samen met Pascal Szrek die toen sales verantwoordelijke was. Vandaag is Pascal, samen met zijn echtgenote Véronique Jaspers, niet alleen dealer/eigenaar van Land Rover Dendermonde, binnenkort openen zij ook de nieuwe concessie 'Jaguar Land Rover SZREK' in Zele. Een tijd geleden liepen we elkaar tegen het lijf en van het een kwam het ander. Toen de opportuniteit zich aandiende om opnieuw met hem samen te werken, heb ik niet geaarzeld."

Stevens taak in Land Rover Dendermonde is dus heel omvattend en neemt dan ook flink wat tijd in beslag. Veel tijd voor hobby's blijft er niet over. "Ik heb een dochtertje van 3,5 jaar en daar heb ik na het werk doorgaans mijn handen vol mee", besluit Steven met een kwinkslag.

Last modified on donderdag 23 februari 2017 09:38