mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

dinsdag 07 februari 2017 09:45

Krasvrije winterrit op 11 februari met Greenlane Adventure

Op Zaterdag 11/02 kunt U deelnemen aan een krasvrije winterrit.. Deze tocht is geschikt voor eender welk vierwiel aangedreven voertuig, alle merken en types.

Waarom krasvrij? Er rijden zoveel suv voertuigen die nooit of te nimmer off the road gaan omdat ze niet weten waarheen. Greenlaneadventure bied U deze kans om een zeer mooie dagtocht te maken onder onze begeleiding. De chauffeur hoeft geen ervaring met het 4x4 rijden te hebben. Voor vertrek leggen wij uit hoe een roadbook werkt. Geleidelijk aan zult U het off road rijden ervaren en bijleren. We verzamelen in Veurne, juiste locatie na inschrijving. We spreken af in een dorpscafé. U ontvangt een roadbook en U kunt vanaf 09h00 vertrekken op avontuur. U brengt Uw eigen picknick mee voor onder de middag.

De rit zal ongeveer een 160 tal km lang zijn en we zullen U mooie stukken onverhard laten zien in een mooie streek. De rit zal ongeveer tot 17h30 duren. Voor de mensen die wensen mee te gaan na de rit om samen met ons iets gaan te eten en zo deze mooie dag af te sluiten, dit kan. Wel op voorhand inschrijven. Het avondmaal is naar eigen keuze ter plaatse.

Wat hebt U nodig om aan deze rit deel te nemen.
* Een 4x4 voertuig.
* Een medepassagier, (een co piloot.)
* Een sleeplint, niet noodzakelijk.
* Een pen.

Prijs: De prijs voor de deelname 80 Euro voor de wagen + 50 euro waarborg roadbook ( dit krijgt U terug na de rit bij afgifte roadbook )
Avondmaal: We reserveren in België in een gezellig restaurant bij de open haard voor het avondmaal, betaling ter plaatse, naargelang Uw eigen keuze.
Gelieve bij inschrijving te vermelden of U ja of nee meegaat na de rit voor het avondmaal.

Inbegrepen in prijs
* Rit op roadbook.
* Sticker Greenlaneadventure.
Niet inbegrepen in prijs
Avondmaal.
80 EURO

Inschrijven via mail.
http://www.greenlaneadventure.com/nl/aanbod/4x4/_jeep_adventures/krasvrije_winterrit_11_februari/160

Last modified on dinsdag 07 februari 2017 09:48