mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

maandag 06 februari 2017 17:01

De Land Rovers van Dendermonde verwelkomen hun nieuwe broertjes in een al even nieuwe stek

Onze voorouders weten het al langer dan vandaag: de verhuis naar een nieuwe woonst gaat veelal gepaard met de komst van een kersverse spruit. Deze volkswijsheid lijkt nu ook op te gaan voor de Land Rover garage in Dendermonde.

De garage in Dendermonde werd immers in een totaal nieuw kleedje gestoken en kreeg onderdak op een geografisch meer geschikte locatie. De werken zijn nog niet helemaal afgerond, maar we zijn nu reeds razend benieuwd naar het eindresultaat. Al moeten we zeggen dat de ontwerpen op papier er alvast erg veelbelovend uit zien.

Het nieuwe onderkomen is echter niet het enige waar de garage in Dendermonde naar uit kan kijken. De Land Rovers in Dendermonde krijgen immers het gezelschap van hun nieuwe broertjes (of zijn het zusjes?), de Jaguars. In elk geval geen slechte vooruitzichten voor het pas gestarte nieuwe jaar. Wij gingen alvast eens polsen bij de zaakvoerder, Pascal Szrek, die ons enthousiasme zeker en vast deelt.

Visibiliteit en bereikbaarheid
De verwachtingen rond het nieuwe onderkomen zijn wat hem betreft erg hoog gespannen. Door de nieuwe locatie aan het Wijnveld in Zele, krijgt de garage een grotere visibiliteit én een betere bereikbaarheid in de regio.

Extra groei door extra huismerk
Maar niet alleen de verhuis zorgt voor een grote verandering. 'Daar onze organisatie een extra merk Jaguar mag verdelen, zullen we niet alleen nieuwe Land Rover klanten maar ook bijkomende en bestaande Jaguar klanten kunnen bedienen. We verwachten sowieso een mooie groei van onze concessie aangezien Jaguar en Land Rover de laatste jaren een sterke toename van de verkoop hebben gekend', aldus Pascal Szrek.

Nieuw, nieuwer, nieuwst
Een nieuwe concessie en een nieuw merk, dat betekent ook nieuwe en extra mensen om alles in goede banen te leiden. 'We zijn dan ook bijzonder trots dat we u in een volledig nieuw gebouw en met een vernieuwd team mogen verwelkomen.'

Wijnveld 3 – 9240 Zele - +32 (0)52 21 15 33

www.landrover-dealer.be/land-rover-dendermonde/nl/home

Last modified on maandag 06 februari 2017 17:05