mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

maandag 30 mei 2016 12:31

Loewe One – Vederlicht design, krachtig geluid en streaming worden samen One Love.

Met de nieuwe One begeeft de Duitse topfabrikant van consumentenelektronica Loewe zich voor het eerst in een nieuwe, lagere prijscategorie. Met de One biedt Loewe veeleisende designliefhebbers een instapmodel in de premiumklasse. De Loewe One staat garant voor geluidseigenschappen, een haarscherp beeld en een nieuw, vederlicht design die uniek zijn in dit segment.

Voor het eerst is het gelukt om in het elegante, frameloze scherm een onzichtbaar luidsprekersysteem in te bouwen van 2 x 20 watt dat het geluid naar achteren projecteert en de kamer vult met een krachtig, driedimensionaal geluid.

Dankzij de ingebouwde Amazon Video-app streamt de One zonder bijkomende set-upbox duizenden films en tv-series. Voor de muziekliefhebbers is de Tidal-app al geïnstalleerd, die met zowat 40 miljoen nummers uit alle genres niets te wensen overlaat. Daarnaast kan de gebruiker eenvoudig zijn of haar lievelingsliedjes via een smartphone op het tv-scherm streamen. Dankzij de uitstekende verbinding geeft de One alle inhoud moeiteloos weer, waardoor streamingfans een beeld- en klankervaring van topkwaliteit voorgeschoteld krijgen.

Dankzij het Dual Channel-concept kan de 55 inchversie van de Loewe One een programma opnemen terwijl er tegelijk een ander opstaat. En dankzij Instant Channel Zapping zapt de gebruiker bliksemsnel tussen kanalen met de afstandsbediening.
De One is op tal van manieren te installeren dankzij een waaier van muurbeugels en tafel- en vloerstandaarden. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige materialen past dit toestel bovendien perfect in elk interieur.

De Loewe One is verkrijgbaar in een versie van 40 of 55 inch en is al vanaf 999 euro te koop. Daardoor geldt de Loewe One qua prijsklasse als het model bij uitstek voor een nieuwe, consumptiebewuste doelgroep die ook bij elektronica waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling. De release gaat gepaard met een campagne op de sociale media rond de slogan 'One Love'.

www.loewe.tv

Last modified on maandag 30 mei 2016 12:35