mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

zaterdag 06 februari 2016 09:04

Land Rover op het Salon van Brussel 2016

De grote nieuwigheid tijdens het Salon van Brussel op de stand van Land Rover was zonder twijfel de Range Rover Evoque Convertible. Een cabriolet die het beste van twee werelden combineert: in open lucht rijden en proeven van de vrijheid die offroad rijden biedt.

Het is een origineel concept waar weinigen zich aan hadden verwacht. Maar de Range Rover Evoque bleek de perfecte basis om er een cabriolet van te maken. Zeker als je weet dat de intrinsieke kwaliteiten van de wagen behouden werden. De wagen is voorzien van een stoffen dak dat volledig elektrisch wordt bediend. Vanzelfsprekend is de Evoque Convertible in hoge mate te personaliseren en da's niet onbelangrijk als je op de grote lanen al even grote sier wil maken.

Bij de andere nieuwigheden viel onder meer de komst van de Ingenium diesel tweeliter motor op die een plaats krijgt onder de motorkap van de Evoque (inclusief Convertible) en de Discovory Sport. Deze motor geeft je de mogelijkheid om lage CO2-cijfers te combineren met een normaal verbruik.

De krachtigste Range Rover krijgt er een nieuw topmodel bij. Deze uitvoering, de Autobiography-versie, is verkrijgbaar met de machtige vijfliter V8 met compressor die garant staat voor 550 pk.

Bron: vroom.be

Last modified on zaterdag 06 februari 2016 09:05