mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

vrijdag 21 september 2012 10:22

Swarovski Optik: vooruitziende blik en nauwe verwantschap met de natuur voorspellen wereldwijd succes

SWAROVSKI OPTIK, met hoofdvestiging in Absam, Tyrol, maakt deel uit van de wereldberoemde Swarovski-Groep. Het in 1949 opgerichte Oostenrijkse familiebedrijf stelt de internationale standaard voor kwaliteit en ontwerp in het premiumsegment. Overal ter wereld verkiezen veeleisende gebruikers de verrekijkers, telescopen, optronische apparatuur, richtkijkers, afstandsmeters en nachtzichtapparatuur van SWAROVKSI OPTIK.

"De waardering van de natuur vormt een wezenlijk bestanddeel van onze bedrijfsfilosofie", aldus Carina Schiestl-Swarovski, CEO.

Innovatieve en wereldwijd succes
Vooruitgang door precisie en technologie is een filosofie die  diep is geworteld in de genetische code van de Swarovski familie. SWAROVSKI OPTIK introduceerde in 1971 de eerste kijker met rubberen bekleding en 1976 volgende een nieuwe wereldpremière met de gepatenteerde anti-reflectie coating. In 1999 betrad de EL-serie het podium; tot vandaag de dag een van de best gewaardeerde kijkers ter wereld. SWAROVKSI OPTIK heeft inmiddels meer dan 30 nationale en internationele onderscheidingen op haar naam staan en een ambitie om deze trend voort te zetten.

De natuur waarnemen met de kijkers van Swarovski Optik
Vandaag de dag zijn de kijkers van Swarovski Optik niet alleen gericht op professioneel gebruik maar ook op het beschikbaar maken van de topkwailteit voor vogelspotters, wandelaars en iedereen die in zijn of haar vrije tijd de wonderen van de natuur wil observeren en ervaren. Met de introductie van de CL Companion in 2011 richt SWAROVKSI OPTIK zich specifiek op de reis- en vrijetijdsmarkt en heeft het zich verzekerd van een nieuwe en groeiende schare fans en trouwe gebruikers. 

WWW.SWAROVSKIOPTIK.COM

Last modified on vrijdag 21 september 2012 10:25