mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

Nieuws
Land Rover Defender assisteert bij zwaarste adventure race ter wereld

De meermaals bekroonde Land Rover Defender demonstreert zijn indrukwekkende capaciteiten en duurzaamheid als ondersteuningsvoertuig tijdens de extreme Red Bull X-Alps. Als officiële autopartner stelt Land Rover meerdere exemplaren van de Defender 110 ter beschikking om 's werelds zwaarste avonturenrace te ondersteunen.

Nieuwe Defender bekroond met de prestigieuze prijs ‘World Car Design of the Year 2021’

De Land Rover Defender werd op de jaarlijkse World Car Awards uitgeroepen tot World Car Design of the Year 2021. Het is al de derde keer dat Land Rover de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen na eerdere overwinningen voor de Range Rover Velar (2018) en de Range Rover Evoque (2012), en het is de meest recente in een reeks van wereldwijde onderscheidingen voor de robuuste 4x4.

ION Real Estape pakt uit met de eerste vastgoed podcast van België

ION lanceert als eerste in de sector een eigen podcast-programma, toepasselijk gedoopt als 'Real Estape'.

Elke twee maanden wordt samen met tal van experts een actueel thema aangesneden, dat zowel consumenten, investeerders als professionals kan boeien.

Beluister het gesprek hier

 Wonen rond een uniek privépark - lancering nieuwe deelfase in Suikerpark

Een groot privépark voor jou en je buren als verlengde van je eigen tuin of terras. Heerlijk om even te ontspannen, met je kinderen te spelen of een wandeling te maken weg van de straat en het verkeer.

Nieuwe Land Rover Defender V8: gewelddadig!

Met zijn 525 pk sterke 5,0-liter V8 compressor is deze Land Rover Defender de absolute top van het aanbod.

Naast 525 pk levert de Defender V8 ook 625 Nm koppel, wat deze grote 4×4 in staat stelt om in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/u te spurten en te pieken bij 240 km/u.

De immense trekkracht komt natuurlijk niet alleen van pas om snel uit de voeten te zijn, maar ook om een grote aanhangwagen te trekken – of misschien zelfs een vrachtwagen die andere SUV's meesleurt, zoals je hier kan zien.

Hoeveel?

 Land Rover Defender bekroond tot algehele winnaar Women's World Car of the Year 2021

De Land Rover Defender wordt uitgeroepen tot Supreme Winner Women’s World Car of the Year 2021 en Beste middelgrote SUV van 2021, waarbij de nadruk komt te liggen op zijn opvallende design, onovertroffen terreincapaciteiten, uitmuntend rijgedrag op de weg en de 21e-eeuwse functionaliteit en connectiviteit. Deze onstuitbare 4x4 viert Internationale Vrouwendag dan ook in stijl. Het is de eerste keer dat een Land Rover de hoofdprijs wint in deze verkiezing.

Duurzaamheid en ecomobiliteit bij KBC Autolease

donderdag 25 februari 2021 07:07
 Duurzaamheid en ecomobiliteit bij KBC Autolease

De invloed van duurzaamheid en ecologie op de mobiliteitsmarkt was nooit eerder zo groot. Je wordt tegenwoordig als het ware gedwongen om na te denken over hoe je best met mobiliteit omgaat. Maar duurzame mobiliteit is anno 2021 veel meer dan enkel de aanschaf van een elektrische wagen. Bij KBC Autolease weten ze dit, en bieden ze al sinds 2017 duurzame en ecologische mobiliteitsoplossingen aan. We vroegen ons af welke oplossingen KBC Autolease nu al kan aanbieden, en hoe ze dit in de toekomst zien evolueren.

ION en Katoen Natie Groep herontwikkelen iconische KBC Boerentoren

De kogel is door de kerk: ION gaat de iconische Boerentoren van Antwerpen herontwikkelen tot een unieke ‘cultuurtoren’. Dat doet het in samenwerking met de Katoen Natie Groep van Antwerps topondernemer Fernand Huts, die de toren zal kopen. Dit project wordt zonder twijfel een buitengewoon geschenk aan de Antwerpenaren, de Vlamingen en de internationale bezoekers.

Hoe straf is de nieuwe Defender? Zo straf!

maandag 22 februari 2021 07:43
Hoe straf is de nieuwe Defender? Zo straf!

Tijdens een levering in Stafford (VK) geraakte een vrachtwagen vol Land en Range Rovers in de problemen door winterse omstandigheden. De redding kwam in de vorm van een Defender van de nieuwe generatie.

Avontuurlijke Land Rover Defender Works V8 Trophy viert expeditie-erfgoed met unieke ervaring

Land Rover Classic bestendigt het formidabele expeditie-erfgoed van de originele Defender met een beperkte reeks van de avontuurlijke Defender Works V8 Trophy voor een exclusieve wedstrijd aan Eastnor Castle in 2021.

De Trophy-modellen zijn gebaseerd op de gereviseerde Defender Works V8 2012-2016, ontwikkeld door Land Rover Classic. Deze wagens beschikken onder meer over een 405 pk / 515 Nm sterke 5.0 liter V8-benzinemotor, een ZF-achttrapsautomaat en een ingrijpend opgewaardeerd ophangings-, stuur- en remsysteem. Bovendien ondergingen ze diverse bijkomende upgrades, specifiek afgestemd op terreingebruik.

Pagina 1 van 5