mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

Land Rover Bedrijfsreportages

Onze Defender is een uitstekende manier om in contact te komen met zowel bedrijfsleiders als mensen die uitkijken naar een nieuwe job of interesse hebben voor loopbaanbegeleiding", vertelt Kristof Vermeire, zaakvoerder bij Andress Consulting. "Iedereen vindt deze wagen op één of andere manier uniek, zelfs niet-autoliefhebbers."

Piet Bollé is iemand die niet graag stil zit, zoveel is zeker. Want naast een succesvolle verwarmings- en sanitairfirma, richtte hij ook nog eens een eigen bouwbedrijf op. Met deze laatste is hij in Rochehaut nabij Bouillon bezig aan een uniek project van zes vakantiewoningen. Zijn vele verplaatsingen legt Piet af in een stijlvolle Land Rover Defender. Dit is in de eerste plaats een werktuig, maar de uitstraling van de wagen geeft te gelijkertijd ook aan dat zijn bedrijven staan voor kwaliteit.

Endless is een relatief jong bedrijf uit Izegem dat de voorbije jaren toch al een mooie groei heeft doorgemaakt. De creaties en realisaties van Brecht Messiaen en zijn team stralen dan ook klasse en kwaliteit uit. Het mag dan ook niet verbazen dat de zaakvoerder als wagen heeft gekozen voor een stijlvolle Land Rover Discovery, die volledig binnen het imago van het bedrijf past...

“Iedereen kijkt om naar onze Defender”

In tien jaar tijd is de kledingketen Concept Fashion Store uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Vlaamse markt, en dit dankzij een uniek concept waarbij elke winkel een eigen karakter heeft. Het wagenpark van het bedrijf bestaat in hoofdzaak uit opvallende Fiat 500's, maar sinds kort moeten deze wat betreft aandacht hun meerdere erkennen in de nieuwste aanwinst van Concept Fashion Store: een zwarte Defender in lange uitvoering.

Yolanda Witteveen: Avontuurlijke wagen die past bij onze winkel

Langs de Mechelsesteenweg in Nossegem vinden we BAIK, een speciaalzaak die veel meer is dan alleen maar een fietsenwinkel. Het team van zaakvoerster Yolanda Witteveen heeft immers ook een uitgebreide expertise met betrekking tot triatlon en werkt daarenboven uitsluitend met fietsen van het Amerikaans-Canadese topmerk Cannondale. En natuurlijk werd onze aandacht ook getrokken door de stijlvol beletterde Defender die voor de deur staat...