mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

Jeudi, 14 Mai 2020 06:47

Zin in een Tesla Defender of een Land Rover Cybertruck?

De moderne interpretatie van de Land Rover Defender laat je koud en je vindt de look van de Tesla Cybertruck maar niets? Misschien is deze Tesla Defender iets voor jou?

https://www.vroom.be/nl/nieuws/zin-in-een-tesla-defender-of-een-land-rover-cybertruck-23161

Dit Amerikaanse bedrijf wil een alternatief bieden voor onvoorwaardelijke aanhangers het oorspronkelijke silhouet van de legendarische Land Rover Defender, maar ook voor mensen die niet scheutig zijn op de 'bijzondere' look van de Tesla Cybertruck. Het lepelt namelijk Tesla-organen in een klassieke Defender om hem zo om te toveren tot een elektrische offroader voor de 21ste eeuw.

Om te maken dat de ombouw volgens de regels van de kunst verloopt gaat het Amerikaanse E.C.D. Automotive Design samenwerken met de specialisten van het Britse Electric Classic Cars. Om eerste potentiële klanten te lokken verklappen de Amerikanen alvast de technische hoofdkenmerken: de Tesla-batterij van 100 kWh moet volstaan voor een bereik van 220 mijl (zo'n 355 kilometer). Bovendien zou de anders zo slome 4x4 er een pak vlotter op worden, want E.C.D. Automotive Design belooft een sprint van 0 naar 96 km/u (60 mph) in slechts 5 seconden.

Bron: vroom.be

Last modified on Mardi, 29 Décembre 2020 09:51