mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

My Land Rover Magazine

Abonnez-vous ici à My Land Rover Magazine et Black Oval

Pour recevoir notre revue et ainsi obtenir les toutes dernières nouvelles concernant votre Land Rover, inscrivez-vous ici et recevez la 4 fois par an.

La revue est gratuite. Les frais d'expédition se montent à 25 euros (57 euros pour l'étranger).

Lire la suite...

Like My Land Rover Travel Magazine

Mardi, 28 Avril 2020 07:43

Jaguar Land Rover stelt haar perswagenvloot ter beschikking van hulp- en zorgorganisaties

Jaguar Land Rover heeft een lange traditie met het ondersteunen van humanitaire organisaties. Zo kunnen de Internationale Federatie van Rode Kruis- en Rode Halvemaanverenigingen (IFRC) al decennialang rekenen op de logistieke ondersteuning van de autoconstructeur. Ook vandaag neemt Jaguar Land Rover zijn verantwoordelijkheid op.

Na een rondvraag bij enkele humanitaire organisaties blijkt dat zij nu -nog meer dan anders- kampen met een gebrek aan middelen om de meest kwetsbare mensen in onze samenleving te bereiken. Jaguar Land Rover België heeft daarom besloten om ook haar perswagenvloot ter beschikking te stellen van hulp- en zorgorganisaties.

De Voedselbank Brussel - Brabant (www.foodbank-brabant.be) en Solidarité Grands Froids in Brussel (www.solidaritegrandsfroids.be) hebben alvast enkele auto’s ontvangen.

Pierre Labouverie, Afgevaardigd Bestuurder van Voedselbank Brussel - Brabant getuigt: “Dankzij deze extra wagen kan onze bediende het openbaar vervoer vermijden bij de uitoefening van zijn voor de organisatie cruciale taken. Dit is van essentieel belang voor de optimale werking van de Voedselbank.” “Op die manier kunnen we extra vrijwillgers het terrein opsturen en kunnen we méér mensen bereiken. Door de coronamaatregelen hebben daklozen het immers nog moeilijker dan anders om te overleven. We kunnen deze extra auto’s dan ook heel goed gebruiken.”, aldus Cynthia Simpson, verantwoordelijke voor Solidarité Grands Froids in Brussel.

Last modified on Mardi, 28 Avril 2020 07:56