mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

My Land Rover Magazine

Abonnez-vous ici à My Land Rover Magazine et Black Oval

Pour recevoir notre revue et ainsi obtenir les toutes dernières nouvelles concernant votre Land Rover, inscrivez-vous ici et recevez la 4 fois par an.

La revue est gratuite. Les frais d'expédition se montent à 25 euros (57 euros pour l'étranger).

Lire la suite...

Like My Land Rover Travel Magazine

Cool Electro Cycles opent op 4 april haar vierde shop in Waregem, én dit met het grootste E-bike Testparcours van Vlaanderen

Cool Electro Cycles opent na Blankenberge, Torhout en Tielt haar vierde shop in Waregem, in de vernieuwde winkelstraat de Stationsstraat nummer 46. De winkel zal bovendien een 1000m² indoor testparcours voor E-bikes bevatten, het grootste in Vlaanderen!

Fietsen Vanneuville opent nieuwe winkel in Koksijde-Bad

De bekende fietszaak van de Familie Vanneuville uit Oostduinkerke opent volgende maand een nieuwe toonzaal in Koksijde-Bad.

Nieuwe Vanomobil showroom in Deerlijk

Mardi, 27 Mars 2018 18:25
Nieuwe Vanomobil showroom in Deerlijk

De Vanomobil colonne trok onlangs richting hun nieuwe toonzaal in Deerlijk, duidelijk zichtbaar aan de afrit Deerlijk langs de E17 tussen Gent en Kortrijk. Achter de functionele nieuwbouw schuilt een door-gedreven filosofie van de architecten: "Wat wil een echte reiziger in een motorhome zien?"

Weekend Champagne met Greenlane Adventure - 14-15 april

Deze mooie route in de Champagne streek vertrekt nabij Soisson. Na samenkomst - adres na inschrijving – vertrekt de colonne voor dit prachtige weekend, richting onverhard.

IMP Bike, qualité et service !

Samedi, 24 Mars 2018 16:23
IMP Bike, qualité et service !

IMP Bike, c'est :

  • une équipe de conseillers spécialisés dans des univers multiples: urbain, sport, voyage ...
  • un choix de vélos musculaires traditionnels et de vélos à assistance électrique de tous types
  • du personnel d'atelier formé aux nouvelles techniques et technologies
  • un label de qualite

Gammes: E-bikes, Ville, Route,VTT et Enfants
Services : Entretien et réparation, Assurances et assistances

www.impbike.be

Chaussée de Louvain 767
1140 Evere
02 705 38 63
Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

Venez testez les vélos électriques de CYCLO EUROPE maintenant (jusqu’au juin)

La seule chose à faire, c’est de vous enregistrer pour votre test avec le vélo de votre préférence sur le site www.cycloeurope.be.

Kom nu de elektrische fietsen van CYCLO EUROPE testen! (tot juni!)

U dient zich hiervoor gewoon even te registreren voor uw afspraak met uw fiets naar keuze op de website www.cycloeurope.be.

Plum-Gent, de oudste rijwielerzaak van Gent!

SINDS 1910 DE FIETSWINKEL MET NAAM EN JARENLANGE ERVARING IN HERSTELLING EN VERKOOP VAN KOERSFIETSEN, MTB, STADSFIETSEN, ELEKTRISCHE FIETSEN,...

Fietsen Koen : Uw leverancier van tweewielerplezier!

Verkoop, onderhoud en herstelling van fietsen allerhande. Wij zijn tevens ook een officieel Shimano-servicecenter. Wij bieden een goede en snelle service, een groot aanbod accessoires en professionele uitleg door ons gespecialisserd en bekwaam personeel. Verkoop op afbetaling ook mogelijk. Ervaring sinds 1987 in dienst na verkoop!

· Grote showroom (2 verdiepingen)
· Expertise sinds 1987
· Afbetalingen mogelijk
· Eco-cheques!

Schrijf u in op de nieuwsbrief van Fietsen Koen voor de nieuwste producten, acties, etc… of surf naar de website :
http://www.fietsen-koen.be

Journées portes ouvertes chez VDB Bikes avec une attention particulière pour le vélo électrique - les 16, 17 et 18 mars

Les 16, 17 et 18 mars, VDB Bikes organisera des journées portes ouvertes avec une attention particulière pour le vélo électrique !

Molenstraat 37
B-9870 Zulte
www.vdbbikes.be

De Land Rover Defender krijgt zes wielen

Mercredi, 28 Février 2018 15:21
 De Land Rover Defender krijgt zes wielen

De Flying Huntsman Soft Top is de meest exclusieve Defender ooit. Hij haalt zijn inspiratie duidelijk bij de Mercedes-Maybach G650 Landaulet, en is niets meer of minder dan een Land Rover Defender met zes wielen, een stoffen kap voor de achterkant van de cabine, en een 6.2 V8 uit een Chevrolet Corvette. Die is gekoppeld aan een zestrapsautomaat.

 

Testmule van de volgende Land Rover Defender betrapt

Volgens de geruchten komt de nieuwe Defender in 2018. Maar dit is de eerste keer dat we een testmule betrapten. Deze vreemde verkorte Range Rover is een testplatform voor een driedeurs-Defender 90.

 

 De Land Rover Defender wordt uitgezwaaid met een V8

Enkele maanden geleden kondigde Land Rover het einde aan van de productie van de Defender. Er zijn wel nog enkele modellen in stock. Het merk gebruikt daar 150 exemplaren van om er een atmosferische V8 in te stoppen.

 

Nieuw bij Greenlane Adventure : roadbook N° 3, Tilques - Blockhouse - 161 km

Rood tot zwarte piste, 1 tot 2 dagen. Dit roadbook van 161 km vertrekt aan Chateau de Tilques bij Saint Omer.. Je kan er eventueel de avond voordien in het kasteel overnachten. De route verloopt over vele onverharde wegen en valt bij regenweer onder de categorie rood met enkele stukken zwart.

 

Met Desert Foxx naar de Outback

Mercredi, 31 Janvier 2018 12:06
Met Desert Foxx naar de Outback

Een expeditie in de wereldberoemde Outback van Australië? Een maand lang ‘down under’ genieten van talrijke off-road routes, weidse zichten en de ongelooflijk mooie natuurpracht? Het ervaren team van Desert Foxx stippelde een adembenemend parcours uit dwars door het continent, van oost naar west.

Het kan van vrijdag 31 augustus tot en met vrijdag 27 september 2018. Het ervaren team van Desert Foxx stippelde een adembenemend parcours uit dwars door het continent, van oost naar west.  
Voel je altijd zelfzeker in het verkeer dankzij de nieuwe EnRoute brillenglazen
Voelt u zich soms onzeker om in het donker te rijden?
Optiek Jo Warniers introduceert nieuwe EnRoute brillenglazen, speciaal ontwikkeld voor autobestuurders.
 

Meguiar's Ultimate Fast Finish

Lundi, 15 Janvier 2018 09:52
Meguiar's Ultimate Fast Finish

Meguiar's Ultimate Fast Finish is de perfecte bescherming voor uw lak. Gemakkelijk en snel aan te brengen, vernevel het product op de microvezeldoek, breng aan, draai de doek naar een droge zijde en veeg af. Een krachtige polymeer bescherming blijft achter die een heel lange tijd standhoudt. Makkelijker kan niet! De lak zal langer glad en glanzend blijven en een ongelooflijke waterafstoting vertonen, waardoor uw wagen er langer als nieuw blijft uitzien.

Orotempo op het autosalon

Samedi, 13 Janvier 2018 08:18
Orotempo op het autosalon

OROTEMPO.BE : dé Belgische online winkel van horloges en juwelen voor en door de Belgische juweliers maakt zijn opwachting tijdens het Autosalon Brussel 2018.

Page 1 sur 27