mylandrover-travel-magazinebanner-mlrm-abokaart-nl

My Land Rover Magazine

Abonnez-vous ici à My Land Rover Magazine et Black Oval

Pour recevoir notre revue et ainsi obtenir les toutes dernières nouvelles concernant votre Land Rover, inscrivez-vous ici et recevez la 4 fois par an.

La revue est gratuite. Les frais d'expédition se montent à 25 euros (57 euros pour l'étranger).

Lire la suite...

Like My Land Rover Travel Magazine

Bowler Defender Challenge: klaar voor het avontuur?

De Britse offroadspecialist Bowler heeft de Land Rover Defender 90 verbeterd voor een reeks specifieke rallyproeven. Zin om mee te doen aan de Bowler Defender Challenge?

We rijden voor het goede doel!

Vendredi, 17 Septembre 2021 14:37
 We rijden voor het goede doel!

Wat gaan we doen? 18 dagen, 11 landen, 8600km, van 18 februari tot 7 maart 2022. Een stevige roadtrip zonder GPS en geen autosnelweg. Twee oude auto’s met elk meer dan 340.000 km op de teller. Een rit door sneeuw en ijs bij temperaturen die tot -40 kunnen zakken en elke dag zelf op zoek naar een slaapplaats. Wijzelf vinden het een uitdaging van formaat.

Gratis tickets voor Second Home Expo!

Vendredi, 17 Septembre 2021 13:10
 Gratis tickets voor Second Home Expo!

Uitnodiging Second Home Expo in Flanders Expo

Wij staan in de startblokken om 8 t/m 10 oktober 2021 terug te keren naar Flanders Expo Gent. Vol enthousiasme, met een gevarieerd aanbod aan exposanten uit binnen- en buitenland en uiteraard met een goed gevuld seminarieprogramma.

Registreer gratis 2 tickets

Infosessie optimalisatie van uw audiosysteem

Vendredi, 17 Septembre 2021 13:06
Infosessie optimalisatie van uw audiosysteem

Voor een adembenemende muziekbeleving kan u best op de hoogte zijn van enkele tips.

Daarom organiseren wij op zaterdag 18 September 2 sessies waarbij we u laten zien hoe u uw audiosysteem kan optimaliseren aan de hand van een logisch stappenplan dat wordt ingedeeld door 3 thema's.

Land Rover Defender experimenteert met waterstof

Land Rover gaat experimenteren met een Defender op waterstof. Dat is een nieuwswaardig feit in een tijd waar zowat elke andere constructeur deze brandstof de rug toekeert wegens de forse ontwikkelingskosten en het extreem hoge energieverbruik dat gepaard gaat met de productie van het goedje. Er zijn echter een paar koppige uitzonderingen – BMW, Hyundai, Toyota en een paar kleine spelers – en Land Rover voegt zichzelf nu aan dat lijstje toe. CEO Thierry Bolloré zegt dat waterstofauto’s “complementair zullen zijn aan batterij-elektrische auto’s” in het toekomstige gamma van de constructeur.

Land Rover Defender assisteert bij zwaarste adventure race ter wereld

De meermaals bekroonde Land Rover Defender demonstreert zijn indrukwekkende capaciteiten en duurzaamheid als ondersteuningsvoertuig tijdens de extreme Red Bull X-Alps. Als officiële autopartner stelt Land Rover meerdere exemplaren van de Defender 110 ter beschikking om 's werelds zwaarste avonturenrace te ondersteunen.

Nieuwe Defender bekroond met de prestigieuze prijs ‘World Car Design of the Year 2021’

De Land Rover Defender werd op de jaarlijkse World Car Awards uitgeroepen tot World Car Design of the Year 2021. Het is al de derde keer dat Land Rover de felbegeerde prijs in ontvangst mag nemen na eerdere overwinningen voor de Range Rover Velar (2018) en de Range Rover Evoque (2012), en het is de meest recente in een reeks van wereldwijde onderscheidingen voor de robuuste 4x4.

ION Real Estape pakt uit met de eerste vastgoed podcast van België

ION lanceert als eerste in de sector een eigen podcast-programma, toepasselijk gedoopt als 'Real Estape'.

Elke twee maanden wordt samen met tal van experts een actueel thema aangesneden, dat zowel consumenten, investeerders als professionals kan boeien.

Beluister het gesprek hier

 Wonen rond een uniek privépark - lancering nieuwe deelfase in Suikerpark

Een groot privépark voor jou en je buren als verlengde van je eigen tuin of terras. Heerlijk om even te ontspannen, met je kinderen te spelen of een wandeling te maken weg van de straat en het verkeer.

Nieuwe Land Rover Defender V8: gewelddadig!

Met zijn 525 pk sterke 5,0-liter V8 compressor is deze Land Rover Defender de absolute top van het aanbod.

Naast 525 pk levert de Defender V8 ook 625 Nm koppel, wat deze grote 4×4 in staat stelt om in 5,2 seconden van 0 naar 100 km/u te spurten en te pieken bij 240 km/u.

De immense trekkracht komt natuurlijk niet alleen van pas om snel uit de voeten te zijn, maar ook om een grote aanhangwagen te trekken – of misschien zelfs een vrachtwagen die andere SUV's meesleurt, zoals je hier kan zien.

Hoeveel?

 Land Rover Defender bekroond tot algehele winnaar Women's World Car of the Year 2021

De Land Rover Defender wordt uitgeroepen tot Supreme Winner Women’s World Car of the Year 2021 en Beste middelgrote SUV van 2021, waarbij de nadruk komt te liggen op zijn opvallende design, onovertroffen terreincapaciteiten, uitmuntend rijgedrag op de weg en de 21e-eeuwse functionaliteit en connectiviteit. Deze onstuitbare 4x4 viert Internationale Vrouwendag dan ook in stijl. Het is de eerste keer dat een Land Rover de hoofdprijs wint in deze verkiezing.

Durabilité et écomobilité chez KBC Autolease

L'influence de la durabilité et de l'écologie sur le marché de la mobilité n'a jamais été aussi grande. Aujourd'hui, vous êtes obligé de réfléchir à la meilleure façon de répondre à la mobilité. Mais la mobilité durable en 2021, c'est bien plus que le simple achat d'une voiture électrique. Chez KBC Autolease, ils le savent et proposent des solutions de mobilité durable et écologique depuis 2017. Nous nous sommes demandé quelles solutions KBC Autolease peut déjà offrir aujourd'hui, et comment elle envisage l'évolution future.

ION en Katoen Natie Groep herontwikkelen iconische KBC Boerentoren

De kogel is door de kerk: ION gaat de iconische Boerentoren van Antwerpen herontwikkelen tot een unieke ‘cultuurtoren’. Dat doet het in samenwerking met de Katoen Natie Groep van Antwerps topondernemer Fernand Huts, die de toren zal kopen. Dit project wordt zonder twijfel een buitengewoon geschenk aan de Antwerpenaren, de Vlamingen en de internationale bezoekers.

Hoe straf is de nieuwe Defender? Zo straf!

Lundi, 22 Février 2021 07:43
Hoe straf is de nieuwe Defender? Zo straf!

Tijdens een levering in Stafford (VK) geraakte een vrachtwagen vol Land en Range Rovers in de problemen door winterse omstandigheden. De redding kwam in de vorm van een Defender van de nieuwe generatie.

Avontuurlijke Land Rover Defender Works V8 Trophy viert expeditie-erfgoed met unieke ervaring

Land Rover Classic bestendigt het formidabele expeditie-erfgoed van de originele Defender met een beperkte reeks van de avontuurlijke Defender Works V8 Trophy voor een exclusieve wedstrijd aan Eastnor Castle in 2021.

De Trophy-modellen zijn gebaseerd op de gereviseerde Defender Works V8 2012-2016, ontwikkeld door Land Rover Classic. Deze wagens beschikken onder meer over een 405 pk / 515 Nm sterke 5.0 liter V8-benzinemotor, een ZF-achttrapsautomaat en een ingrijpend opgewaardeerd ophangings-, stuur- en remsysteem. Bovendien ondergingen ze diverse bijkomende upgrades, specifiek afgestemd op terreingebruik.

 Defender_Agent staat voor.... great adventure - twee gebundelde ambassadeurs skills powered by Land Rover Szrek

Het Defender_Agent Team is jouw perfecte outdoor partner. Wij bieden formules aan op maat van de klant. Onze locatie is een ongerept stukje natuur in Ardennen van waaruit we een combi aanbieden van off-road rijden en adventure sports. Inclusief drinks & bites.

Euro NCAP geeft meermaals bekroonde nieuwe Land Rover Defender 110 vijf sterren voor veiligheid

De meermaals bekroonde nieuwe Land Rover Defender 110 mag alweer een vijfsterrenscore toevoegen aan zijn palmares, dit keer van de veiligheidsexperts van EuroNCAP. Land Rovers meest capabele en duurzame model ooit kreeg de maximale vijfsterrenscore in de laatste reeks van testresultaten.

Get Electrified: volg het webinar van Jaguar Land Rover Szrek op 21 januari om 20u!

Het Autosalon vindt dit jaar plaats in onze showroom ... en u bent méér dan welkom!

Ook dit jaar blijven uitzonderlijke saloncondities bij JAGUAR LAND ROVER SZREK een zekerheid: afhankelijk van het gekozen model geniet u van een voordeel tot meer dan € 10.000. Ontdek alle aanbiedingen in onze showroom, boek een virtuele meeting met ons team of vraag meer informatie aan onze experten via Live chat. We staan voor u klaar.

Renson ventilatie, zonwering en outdoor living: alles voor gezond en comfortabel wonen, binnen en buiten

Aero Skye: strak ingewerkt én openschuifbaar lamellendak
Anders dan een aangebouwde terrasoverkapping, kan je het Aero Skye lamellendak van Renson naadloos inwerken in een uitkraging of een uitloper van het dak boven het terras, één met het huis. De kantelbare lamellen zorgen steeds voor het meest aangename leefklimaat op je terras, het hele jaar door. Je kan de aluminium lamellen zelfs helemaal opzij schuiven. Ideaal om niet alleen beschut te zitten tegen neerslag en zon, maar ook om in de winter van zoveel mogelijk zonlicht te genieten en in de zomer van op je terras toch steeds op de eerste rij te zitten om de sterrenhemel te bewonderen.

Land Rover ‘baby-Defender’ in 2022

Mardi, 24 Novembre 2020 14:45
Land Rover ‘baby-Defender’ in 2022

 

In deze toekomstige compacte variant zou de legendarische offroader verkrijgbaar zijn met een benzinedriecilinder en twee aangedreven wielen om de prijs onder de 30.000 euro te duwen.

De groep Jaguar Land Rover moet vandaag het hoofd bieden aan een ‘storm’ in Europa door de vrij hoge CO2-uitstoot van zijn modellen. De Britten werken achter de schermen echter aan een stortvloed aan nieuwe, compactere en/of geëlektrificeerde modellen om de rug weer te rechten. Zo komt er een kleinere variant van de nieuwe Defender, die we vandaag nog de “baby Defender” noemen.

 

Page 1 sur 3